Ξεκαθαρίζουν τα αίτια θανάτου της άτυχης Νάταλι-Το επικρατέστερο σενάριο

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω του σήματος του κινητού της Νάταλι Κρίστοφερ, κατάφεραν οι αστυνομικοί να βρουν τη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή η 34χρονη Αγγλίδα που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της Νάταλι-Ψάχνουν τα κομμάτια του παζλ
 

Ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αγγλίδας αστροφυσικού- που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας- γράφτηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε νεκρή, σε χαράδρα με μεγάλο βάθος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατά την πτώση της, αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγική εξέλιξη… Βρέθηκε το άψυχο σώμα της Νάταλι

Οι αστυνομικοί εστίασαν τις έρευνες στην Ικαρία στη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά η άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικός αξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους παρέχει η τεχνολογία. Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν την υπηρεσία geotagging (γεωεντοπισμού) και είχαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρίσκεται το τηλέφωνο.
Επειτα από αυτό, ήταν θέμα χρόνου πλέον για τις ειδικές ομάδες διασωστών να φτάσουν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 34χρονη.
 
Η επιβεβαίωση της Αστυνομίας
 
Στο μεταξύ με ανάρτηση της στο twitter, η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο της 35χρονης, η οποία εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους είκοσι μέτρων.
Συγκλονισμένος ο Υπουργός Δικαιοσύνης
 
Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για το θάνατο της άτυχης κοπέλας από τον Έλληνα ομόλογο του.
 
Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Σαββίδης «Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σωρός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ. Νοείται ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο».
 
«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ».
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά