Πώς βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη Νάταλι-Η μοιραία αναρρίχηση

Λύνεται σιγά-σιγά ο γρίφος με τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού Ναταλί Κρίστοφερ στην Ικαρία. Σύμφωνα με τον διασώστη Βαγγέλη Κριαρά, η κοπέλα καταπλακώθηκε από βράχο σε μια προσπάθεια να αναρριχηθεί σε βράχο.
 
Όπως ανέφερε στο «OPEN TV» ο διασώστης, ένας βράχος αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε την 35χρονη, η οποία είχε πάει για αναρρίχηση στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με τον διασώστη, η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα περίπου έξι μέτρων.
 
Είχε προαναγγείλει στο Facebook της ότι θα πήγαινε για αναρρίχηση στο σημείο και, μάλιστα, καλούσε κόσμο να την ακολουθήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διασώστης που μίλησε αποκλειστικά στο OPEN τόνισε ότι η 35χρονη βρέθηκε χτυπημένη στο πρόσωπο.
 
H ανάρτηση της
Μάλιστα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό του τηλέφωνο, γιατί διευκολύνει με αυτό τον τρόπο τον εντοπισμό του από τις Αρχές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 35χρονη αστροφυσικός, Ναταλί Κρίστοφερ, δεν είχε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κι αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο των Αρχών. «Αν είχε ενεργοποιημένο το GPS, ίσως να τη βρίσκαμε ζωντανή», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Άλλωστε, από την ημέρα που εξαφανίστηκε μέχρι και τον εντοπισμό της λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης, πέρασαν 72 δραματικές ώρες. Δυστυχώς, όμως, η υπόθεση εξαφάνισής της έληξε με τον χειρότερο τρόπο.

Συγκλονισμένος ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για το θάνατο της άτυχης κοπέλας από τον Έλληνα ομόλογο του.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Σαββίδης «Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σωρός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ. Νοείται ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο».
 
«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ».

Πηγή:Έθνος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»