ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγική εξέλιξη… Βρέθηκε το άψυχο σώμα της Νάταλι

Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία βρισκόταν για διακοπές στην Ικαρία.

Σε μια χαράδρα, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της, βρέθηκε το πτώμα της 35χρονης αστροφυσικού. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ.

Επίσημα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την αστροφυσικό.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο άνθρωπος που νοίκιασε τα δωμάτια στο ζευγάρι μιλώντας το πρωί της Τρίτης είπε: «Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε "παιδιά, εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πήγε για τζόκινγκ στις οχτώ το πρωί". Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι "δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα και θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς". Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχαν κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης. 

Όπως επισημαίνει, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό».

«Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκίνησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».
 
Εμφανής η αγάπη της για τον αθλητισμό

Η Natalie ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό, και μάλιστα το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από φωτογραφίες με αθλητικές δραστηριότητες που έκανε η ίδια.

Ακόμα και στην τελευταία ανάρτησή της μιλούσε για αθλητισμό. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι ήθελε να κάνει αναρρίχηση στα βράχια παραλίας του νησιού και ρωτούσε αν υπήρχε κάποιος που ενδιαφέρόταν να την συνοδέψει σε μελλοντική της επίσκεψη.

Πηγή: iefimerida.gr/Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»