Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την Νάταλι-Κλιμάκιο Ανθρωποκτονιών στην Ικαρία

Νέα δεδομένα στη μυστηριώδη εξαφάνιση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», νωρίς σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση.
 
Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει πια το φάκελο «Νάταλι Κρίστοφερ» σαν μια απλή εξαφάνιση και ψάχνει να δει αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι άλλο. Ήδη από χθες το βράδυ, αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού του κινητού έφτασαν στην Ικαρία με ελικόπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να σαρώσουν το νησί και να ψάξουν το κινητό της εξαφανισθείσας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της Νάταλι, πού στρέφονται οι έρευνες
    
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση, ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια. 
    
Δύο είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί. Το ένα είναι το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και το άλλο ο ιατρικός της φάκελος καθώς οι πληροφορίες λένε ότι έχει ιστορικό που αφορά σε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Έτσι, οι έρευνες κινούνται προς όλα τα επίπεδα και οι δύο αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνουν στο νησί αφού ενημερωθούν και διαβάσουν τη δικογραφία θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα για να λύσουν το μυστήριο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ετοιμότητα οι κυπριακές Αρχές για να συμβάλουν στις έρευνες για τη Νάταλι
 
Σε ανοιχτή γραμμή με Ελλάδα η Κυβέρνηση
 
Η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Ελληνικές Αρχές μέσω της Πρεσβείας της στην Αθήνα και της τακτικής επικοινωνίας του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με τον Έλληνα Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 
«Οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι εντατικές τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, με την Κυπριακή Δημοκρατία να συνδράμει εκεί και όπου οι Ελληνικές Αρχές κρίνουν ότι μπορεί να συμβάλει. Συνεχής είναι και η επικοινωνία του Αναπληρωτή Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Αρχηγό και άλλους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας», σημειώνεται.
 
«Η Πολιτεία συμμερίζεται την αγωνία της οικογένειας και των φίλων της Νάταλι Κρίστοφερ και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους οικείους της για όποιαν ενέργεια κριθεί ωφέλιμη προς τον εντοπισμό της.  Μόλις υπάρξει οτιδήποτε νεότερο προς κοινοποίηση, θα ενημερώσουμε σχετικά», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον