Τρίτη 26 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ελάχιστα τα δεδομένα, πολλά τα ζητούμενα…Στα τυφλά οι έρευνες για το πτώμα

  16/04/2019 06:46
Ελάχιστα τα δεδομένα, πολλά τα ζητούμενα…Στα τυφλά οι έρευνες για το πτώμα

Ελάχιστα τα δεδομένα, πολλά τα ζητούμενα…Στα τυφλά οι έρευνες για το πτώμα

  16/04/2019 06:46
Με μια πρωτοφανή υπόθεση είναι αντιμέτωπες οι Αρχές, σε σχέση με τον εντοπισμό του πτώματος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε φρεάτιο λατομείου στην περιοχή Κοκκινόγεια του Μιτσερού.
 
Μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, η οποία δεν έριξε φως στην υπόθεση και δεν εξακρίβωσε τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας, η Αστυνομία στρέφει την προσοχή της στα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, τα οποία αναμένονται σε περίπου μία εβδομάδα, αλλά και στις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα δεν φαίνεται να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς ή μαχαιριές, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα ως προς τα αίτια θανάτου της, ωστόσο οι περαιτέρω εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις.  
 
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν το επόμενο πρωινό στο φρεάτιο, εντοπίστηκαν άκρα του σώματος του θύματος, τα οποία έχουν επίσης παραληφθεί για εξετάσεις.

Λίγα τα δεδομένα, πολλά τα ζητούμενα
 
Ουσιαστικά, τα μοναδικά δεδομένα που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης, είναι πως η γυναίκα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ασιατικής καταγωγής και βρισκόταν στο φρεάτιο για κάποιους μήνες, τυλιγμένη με σεντόνι και με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Κομμένα άκρα του θύματος βρέθηκαν στο φρεάτιο-«Σκοτεινή» η αιτία θανάτου

Με βάση αυτά τα στοιχεία έχει απαλοιφή το σενάριο της αυτοχειρίας και του ατυχήματος, ενώ όλα συνηγορούν πως πίσω από το πτώμα κρύβεται εγκληματική ενεργεία.  
 
Επίσης, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι, πιθανόν το θύμα να άφησε σε άλλο σημείο την τελευταία του πνοή και να μεταφέρθηκε από τον ή τους δράστες στο λατομείο με σκοπό να την ρίξουν στο φρεάτιο.

Ετοιμάζουν short-list οι Αρχές
 
Παράλληλα, με γοργούς ρυθμούς τρέχουν και οι έρευνες στους φακέλους των εξαφανισμένων γυναικών που έχουν δηλωθεί τα προηγούμενα χρόνια ως ελλείποντα πρόσωπα, έτσι ώστε να ετοιμαστεί οι ανακριτές ένα short-list των υποθέσεων στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα, με τις έρευνες να στρέφονται τουλάχιστον τρία χρόνια πίσω.
 
Ωστόσο, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να πρόκειται για πρόσωπο που δεν δηλώθηκε ως ελλείπον.
 
Στους καταλόγους της Αστυνομίας που είναι αναρτημένοι υπάρχουν διάφορες γυναίκες, δηλωμένες ως εξαφανισμένες, το DNA των οποίων είναι καταχωρημένο, και ως εκ τούτου αναμένεται να συγκριθεί με τα δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της γυναίκας.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η Αστυνομία απευθύνει  έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή αντιλήφθηκε οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, ούτως ώστε να αξιολογηθούν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν τους ανακριτές στην άκρη του νήματος. 
 
Υπενθυμίζεται ότι, την πληροφορία για το πτώμα στο φρεάτιο, έδωσε τουρίστας ο οποίος τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται το λατομείο στο Μιτσερό, καθώς καταγράφει ήχους πουλιών, λόγω της δουλειάς του.
 
Η Αστυνομία θα επιχειρήσει να βρει μαρτυρίες από πρόσωπα που τυχόν να επισκέφθηκαν τον τελευταίο καιρό το λατομείο, ενώ θα ερευνηθούν και παρακείμενες περιοχές και δρόμοι που οδηγούν προς το φρεάτιο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας