Τρίτη 31 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα και όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα

  15/04/2019 16:05
Τα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα και όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Τα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα και όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα

  15/04/2019 16:05
Φως στο τούνελ, συνεχίζει να ψάχνει η Αστυνομία σε σχέση με το πτώμα που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, σε φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, η οποία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση και διεξάγει παράλληλες σαρωτικές έρευνες.
 
Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού, της άτυχης γυναίκας από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δεν έδωσε απαντήσεις ως προς τα αίτια θανάτου της, ενώ λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Την ίδια ώρα, το DNA ενδεχομένως να λύσει το γρίφο ως προς την ταυτότητα του θύματος.
Με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες της Αστυνομίας καθώς και μελών της ΕΜΑΚ που καταριχήθηκαν στο φρεάτιο συνεχίστηκαν, έπειτα από τις οποίες συλλέχθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν, από τους ανακριτές της υπόθεσης.
Όλα δείχνουν δολοφονία
 
Όπως μετέδωσε χθες ο REPORTER, το θύμα εντοπίστηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια, ενώ ήταν τυλιγμένο με σεντόνι.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο φρεάτιο εντοπίστηκε τεκμήριο, που προσθέτει ακόμα ένα στοιχείο ως προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και απομακρύνει το σενάριο του ατυχήματος και της αυτοχειρίας.
 
Ως εκ τούτου, οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν πλέον, όπως όλα δείχνουν, υπόθεση φόνου, γύρω από την οποία αυτή τη στιγμή υπάρχει απέραντο σκοτάδι.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο κράτησαν μέχρι το μεσημέρι, ενώ επεκτάθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν στοιχεία ή μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
Ξεσκονίζουν φακέλους εξαφανισμένων
 
Θεωρώντας ως επικρατέστερο σενάριο τη δολοφονία, οι ανακριτές της υπόθεσης έβγαλαν από τα συρτάρια της Αστυνομίας, φακέλους, εξαφανισμένων γυναικών των τελευταίων μηνών και των τελευταίων ετών, λαμβάνοντας υπόψιν ότι σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις η σορός της γυναίκας, φαίνεται να ρίχθηκε στο φρεάτιο τους τελευταίους μήνες.
 
Ωστόσο, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να πρόκειται για πρόσωπο που δεν δηλώθηκε ως ελλείπον.
 
Στους καταλόγους της Αστυνομίας που είναι αναρτημένοι υπάρχουν διάφορες γυναίκες, δηλωμένες ως εξαφανισμένες, ωστόσο δίνεται προτεραιότητα στις αλλοδαπές, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής και περιγράφεται ως μικρόσωμη.
Επεκτείνονται οι έρευνες
 
Την πληροφορία για το πτώμα στο φρεάτιο, έδωσε τουρίστας ο οποίος τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται το λατομείο στο Μιτσερό, καθώς καταγράφει ήχους πουλιών, λόγω της δουλειάς του.
 
Η Αστυνομία θα επιχειρήσει να βρει μαρτυρίες από πρόσωπα που τυχόν να επισκέφθηκαν τον τελευταίο καιρό το λατομείο, ενώ θα ερευνηθούν και παρακείμενες περιοχές και δρόμοι που οδηγούν προς το φρεάτιο.
 
Παρά το γεγονός, ότι το πτώμα βρέθηκε στο φρεάτιο, εντούτοις δεν θεωρείται απομακρυσμένο το σενάριο το θύμα να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή σε άλλο σημείο και να μεταφέρθηκε στο φρεάτιο του λατομείου όπου ανευρέθηκε.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η Αστυνομία απηύθηνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές, ούτως ώστε να αξιολογηθούν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν τους ανακριτές στην άκρη του νήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας