Ξεσκονίζουν τους φακέλους των ελλειπόντων με φόντο το πτώμα στο Μιτσερό

Ένα-ένα ξεσκονίζουν τους φακέλους των ελλειπόντων προσώπων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, με απώτερο σκοπό να περιορίσουν τη λίστα τους για το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε χθες, σε φρεάτιο στο λατομείο του Μιτσερού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στο φρεάτιο που βρέθηκε το πτώμα μέλη της ΕΜΑΚ-Παράλληλες έρευνες
 
Οι ανακριτές αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο στους φακέλους των 32 ελλειπόντων γυναικών, που έχουν δηλωθεί ότι απουσιάζουν από τις οικίες τους τα τελευταία 29 χρόνια, σε όλη την Κύπρο.
 
Ο κατάλογος των ελλειπόντων γυναικών:
HISA HAMID KUWAITA, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ,TOMOVA VERTER MARIETA, WIJETUNGA ARACHCHILAGE TUSHTA, HENRITA DHARMAWATHIE DAMAGE, AΝΝΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ, ΜΥRNA FAJARD, GUJIAN JUO, JANE BALACDAO, AURICIA ILIE, MARIBEL CABILOG PAGUIO, BUI THI YEN, THI XUYEN HA, ΜONIKA ΤΣΟΡΤΑΝΑΣΙΔΗ, NGUYEN THINGHE, VIOLETA MILKOVA SHEKEROVA, KRASOVSKA KATERYNA, VU THU LONG, CUE DO THI, SVETLANA VYGRAVOVSKA, DUONG THI HUYEN TRANG, Vu Thi Y, Betelhem Mekonnen BOGALE, Glenda Bugnay BURGOS, Sally Chepkorir, ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Bemadette Kencne, Angelina Tihomirova Ilieva, Nicha Bandundu, Ashley Nadine FOTSO, Routh NANOUH, Kaira Ahmed
 
Παράλληλα εντατικές έρευνες πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και στη σκηνή που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της γυναίκας, έτσι ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο και να πέσει φως στην υπόθεση.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διαμέσου του εκπροσώπου τύπου της Ανδρέα Αγγελίδη έκανε λόγο για πρώτη φορά «για σοβαρό ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας», κάτι που αυτόματα αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος και ψαλιδίζει τις πιθανότητες αυτοχειρίας, αφού η γυναίκα έχει εντοπιστεί με δεμένα τα άκρα της.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης υπάρχει και η πιθανότητα, η γυναίκα να μην έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, κάτι που διερευνάται από τις Αρχές.
 
Εξάλλου στην Αστυνομία, έχουν φθάσει πληροφορίες από πολίτες, ότι στην περιοχή του λατομείου, σπεύδουν συχνά τουρίστες για να δουν το χώρο, ενώ αναζητούν μαρτυρίες από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι.
 
«Από πλευράς Αστυνομίας και της ανακριτικής ομάδας, η οποία είχε συσταθεί από το ΤΑΕ Λευκωσίας, έχουν αρχίσει οι εξετάσεις για τον εντοπισμό της ταυτότητας της γυναίκας, το οποίο είναι επίσης σημαντικό και εξετάζεται. Έχουν επίσης ληφθεί τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις», τόνισε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Πολύωρη η νεκροτομή
Σε πολύωρη εξελίσσεται η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας, αφού έχει αρχίσει από τις δέκα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους και συνεχίζεται.
 
Οι ιατροδικαστές αναζητούν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, το χρόνο που έχασε τη ζωή της, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει τις Αρχές.
 
Από τη νεκροτομή αναμένεται επίσης να ληφθούν δείγματα DNA για να σταλούν για εξετάσεις, έτσι ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ψάχνουν φως στο τούνελ για το πτώμα στο Μιτσερό

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου