Τρίτη 26 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο φρεάτιο που βρέθηκε το πτώμα μέλη της ΕΜΑΚ-Παράλληλες έρευνες

  15/04/2019 11:12
Στο φρεάτιο που βρέθηκε το πτώμα μέλη της ΕΜΑΚ-Παράλληλες έρευνες

Στο φρεάτιο που βρέθηκε το πτώμα μέλη της ΕΜΑΚ-Παράλληλες έρευνες

  15/04/2019 11:12
Με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ πραγματοποιούνται οι έρευνες της Αστυνομίας, στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί χθες το απόγευμα από Γερμανούς τουρίστες, το πτώμα γυναίκας.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, ζήτησε από τα μέλη της ΕΜΑΚ να βοηθήσουν στις έρευνες και στάλθηκε ομάδα έξι ατόμων, τα οποία έχουν καταρριχηθεί στο φρεάτιο, αναζητώντας στοιχεία, που θα βοηθήσουν την Αστυνομία σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν στοιχεία.
 
Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι έρευνες τόσο στην υπόλοιπη περιοχή, όσο και στα αρχεία των ελλειπόντων προσώπων, ούτως ώστε να υπάρξει πιθανότατη σύνδεση του πτώματος, αφού η Αστυνομία δεν θέλει να χρονοτριβήσει μέχρι να εξαχθούν τα αποτελέσματα του DNA.
Στραμμένα τα βλέμματα στη νεκροτομή
Δείγματα για τις συγκεκριμένες επιστημονικές εξετάσεις θα ληφθούν από τη νεκροτομή επί της σορού, η οποία άρχισε από τις δέκα το πρωί της Δευτέρας , από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Παράλληλα, με τις έρευνες οι Αρχές έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους και στα αποτελέσματα της νεκροτομής, η οποία ενδεχομένως να δείξει κατά πόσο το θύμα φέρει οποιαδήποτε τραύματα, τα οποία, θα τους προσθέσουν ένα στοιχείο, πέρα του ότι το θύμα ήταν δεμένο, που να τους οδηγήσει ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.
Το χρονικό
 
Υπενθυμίζεται ότι, το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από τουρίστες, οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να δουν το λατομείο και μόλις αντίκρισαν στο φρεάτιο κάτι που ομοιάζει με ανθρώπινο πτώμα, κάλεσαν τις Αρχές
 
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
Κλήθηκαν επίσης μέλη της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΜΑΚ, τα οποία ανέσυραν το πτώμα που βρισκόταν σε βάθος περίπου 15 μέτρων, σε κατάσταση σαπωνοποίησης, μετά από πολύωρη επιχείρηση που στήθηκε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας