Κομμένα άκρα του θύματος βρέθηκαν στο φρεάτιο-«Σκοτεινή» η αιτία θανάτου

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο της Αστυνομίας σε σχέση με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, πίσω από το οποίος όπως φαίνεται κρύβεται εγκληματική ενέργεια.
 
Όπως μετέδωσε ο REPORTER, η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ασιατικής καταγωγής, εντοπίστηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια, ενώ ήταν τυλιγμένη με σεντόνι. Γεγονός που οδήγησε τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοχειρία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα και όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του θύματος από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δεν έδωσε απαντήσεις ως προς τα αίτια θανάτου της, ενώ λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ενδεχομένως να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα δεν φαίνεται να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς ή μαχαιριές, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα ως προς τα αίτια θανάτου της, ωστόσο οι περαιτέρω εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις.  
 
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδια πληροφορίες, κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν το πρωί στο φρεάτιο, εντοπίστηκαν άκρα του σώματος του θύματος, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.
 
Οι ανακριτές εκτιμούν ότι πιθανόν το θύμα να άφησε σε άλλο σημείο την τελευταία του πνοή και μεταφέρθηκε από τον ή τους δράστες στο λατομείο με σκοπό να την ρίξουν στο φρεάτιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ψάχνουν φως στο τούνελ για το πτώμα στο Μιτσερό
 
Ξεσκονίζουν φακέλους εξαφανισμένων
 
Θεωρώντας ως επικρατέστερο σενάριο τη δολοφονία, οι ανακριτές της υπόθεσης έβγαλαν από τα συρτάρια της Αστυνομίας, φακέλους, εξαφανισμένων γυναικών των τελευταίων μηνών και των τελευταίων ετών, λαμβάνοντας υπόψιν ότι σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις η σορός της γυναίκας, φαίνεται να ρίχθηκε στο φρεάτιο τους τελευταίους μήνες.
 
Ωστόσο, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να πρόκειται για πρόσωπο που δεν δηλώθηκε ως ελλείπον.
 
Στους καταλόγους της Αστυνομίας που είναι αναρτημένοι υπάρχουν διάφορες γυναίκες, δηλωμένες ως εξαφανισμένες, το DNA των οποίων είναι καταχωρημένο, και ως εκ τούτου αναμένεται να συγκριθεί με τα δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της γυναίκας.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η Αστυνομία απευθύνει  έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή αντιλήφθηκε οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, ούτως ώστε να αξιολογηθούν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν τους ανακριτές στην άκρη του νήματος. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Τα πρώτα σενάρια γύρω από το πτώμα στο Μιτσέρο-Ανοίγουν παλιές υποθέσεις (pics)

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου