ΒΙΝΤΕΟ: Κλάματα από γονείς στο αεροδρόμιο-«Η κόρη μου δεν έχει πού να μείνει»

Ένταση επικρατεί τόσο στο αεροδρόμιο Λάρνακας όσο και στο αεροδρόμιο Πάφου, καθώς δεν επιτράπηκε η είσοδος σε φοιτητές που ταξίδεψαν στην Κύπρο χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο Πάφου προσγειώθηκαν περίπου 30 φοιτητές, προερχόμενοι από το Μάντσεστερ, χωρίς να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι επιμένουν να κατεβούν από το αεροσκάφος.  Το αεροσκάφος θα επιστρέψει πίσω στο Μάντσερστερ, με αποτέλεσμα ο γονείς στο αεροδρόμιο να φωνάζουν. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Στέλνουν πίσω αεροπλάνο, φωνάζουν οι γονείς των φοιτητών στο αεροδρόμιο
 
Ένταση υπάρχει και στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς πτήση έχει φθάσει από το Λονδίνο, η οποία επίσης μεταφέρει φοιτητές χωρίς τα κατάλληλα χαρτιά. Οι γονείς είναι έξαλλοι, ζητώντας να επιτραπεί στα παιδιά τους να κατεβούν. 
«Ακόμα δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, βλέπουμε ότι το αεροπλάνο είναι εδώ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Περιμένουν κάποιους υπεύθυνους να μπουν μέσα για να δούμε τι θα γίνει.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για να έρθει το μωρό. Ανακοίνωσαν τα μέτρα χθες Κυριακή. Πήγε για να βγάλει πιστοποιητικό, δεν της έβγαζαν και αναγκαστικά ήρθε. Δεν είχε τόπο να μείνει, παρέδωσε το σπίτι και ήρθε κοντά μας. Είναι διατεθειμένη να μπει και σε καραντίνα και αυτοί λένε να πάει πίσω», ανέφερε ένας πατέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μία γυναίκα κλαίει στο αεροδρόμιο. Όπως ανέφερε στον REPORTER, η κόρη της εργαζόταν στη Βρετανία και επαναπατρίζεται στην Κύπρο, και δεν έχει πού να μείνει όταν επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Υπενθυμίζεται ότι, από τις 6:00 το απόγευμα, απαγορεύεται η είσοδος στην Κύπρο, σε όσους δεν κατέχουν ιατρικό πιστοποιητικό πως δεν είναι φορείς κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα €14.500.000
Πορεία αλληλεγγύης, διεκδίκησης και αλλαγής από τον Σπάβο μετά τις καταδίκες του ΕΔΑΔ
Ενημέρωσε το Συμβούλιο ΕΕ για το πρόγραμμα επιστροφών της ΚΔ ο Ιωαννίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Έρευνα δείχνει υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε φρούτα και λαχανικών-Ζητά μέτρα ο Σύνδεσμος καταναλωτών
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν-Έρχεται Κύπρο το κρουαζιερόπλοιο (pics)
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Πίεση προς Ισραήλ ζήτησε ο Πρέσβης Παλαιστίνης σε συμβολική διαμαρτυρία και απεργία πείνας
Τρία σχέδια απασχόλησης ατόμων 50 ετών και άνω καθώς και γυναίκες όλων των ηλικιών