Η Carre Otis καταγγέλλει βιασμό στα 17 της, από τον πρώην συζύγο της Evagelista

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τους Times του Λονδίνου για τον πρώην επικεφαλής του Elite Models , Ζεράλντ Μαρί - Τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες λένε ότι τις βίασε ή τους επιτέθηκε σεξουαλικά! Αναμεσα τουσ και η «άγρια ορχιδέα» Carre Otis! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το παρελθόν του πρώην συζύγου της Λίντα Εβαντζελίστα, ο οποίος φέρεται να βίασε νεαρές γυναίκες όταν ήταν επικεφαλής ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης μάλιστα και της διάσημης Κάρε Ότις, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών!



Σύμφωνα με τους κυριακάτικους Τάιμς του Λονδίνου, η Ότις (που στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Μίκι Ρουρκ) είναι η μία από τις δύο γυναίκες που έχουν καταγγείλει επίσημα τον Ζεράλντ Μαρί, ο οποίος υπήρξε στο πηδάλιο του ευρωπαϊκού βραχίονα του πρακτορείου Elite Models για 25 ολόκληρα χρόνια.

 

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, οι κατηγορίες διατυπώνονται σε νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο γραφείο εισαγγελέα στο Παρίσι. Ο δικηγόρος μάλιστα που τα κατέθεσε εκπροσωπεί και τις γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από τον Ζαν Λικ Μπρουνέλ, επίσης επικεφαλής πρακτορείου μοντέλων, ο οποίος συνδέεται με με τον διαβόητο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Προς το παρόν δεν έχει εκκινηθεί δίωξη και ο εισαγγελέας μπορεί να επιλέξει να μη διατάξει πλήρη έρευνα για τις καταγγελίας που κατατέθηκαν στο Tribunal Judiciaire, σημειώνει το δημοσίευμα.

 
Ο Μαρί διαψεύδει κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν οι δύο γυναίκες. «Δεν θα ήταν πρέπον να σχολιάσω αυτή τη στιγμή τους ισχυρισμούς για επιλήψιμες ενέργειες του παρελθόντος που μου καταλογίζονται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκαθαρίσω ότι τους αρνούμαι κατηγορηματικά», δήλωσε στους UK Times.

Η Elite έχει εκπροσωπήσει ορισμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, από τη Σίντι Κρόφορντ και τη Ζιζέλ Μπούντχεν, μέχρι την Κλόντια Σίφερ και τη Ναόμι Κάμπελ.

Οι καταγγέλλουσες μίλησαν στη Λίζα Μρίνκγουορθ, μια δημοσιογράφο που επίσης κατηγορεί τον Μαρί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εργαζόταν undercover ως μοντέλο στο πλαίσιο ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του BBC για τον κλάδο της μόδας το 1998.

Το πρώην μοντέλο Τζιλ Ντοντ, σήμερα 60 ετών, ισχυρίζεται στην καταγγελία της ότι ο Μαρί τη βίασε όταν ήταν 20. Η νεαρή κοπέλα είχε μετακομίσει τότε στη Γαλλία για να συνεργαστει με το πρακτορείο που εργαζόταν τότε εκείνος, το Paris Planning.

Η 51χρονη σήμερα Έμπα Κάρλσον, πρώην μοντέλο από τη Σουηδία που πλέον εργάζεται ως life coach στην Βόρεια Καλιφόρνια, ισχυρίζεται ότι ο Μαρί της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν στο πρακτορείο Elite το 1990. «Σήμερα αυτό το κορίτσι διακηρύσσει την νίκη του» έγραψε η ίδια σε μια ανάρτηση στο Instagram εχθές το πρωί, η οποία συνοδευόταν από μια παλιά της φωτογραφία.

Η Κάρε Ότις, σήμερα 51 ετών, ισχυρίζεται ότι Μαρί τη βίασε όταν ζούσε μόνη στο Παρίσι στο ξεκίνημα της καριέρας της, μιας εντυπωσιακής καριέρας που περιλάμβανε συνεργασίες με τον Calvin Klein, το Guess Jeans αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθησιακή ταινία «Άγρια Ορχιδέα», στο πλευρό του Μίκι Ρουρκ.

Το διάστημα εκείνο, σύμφωνα με τη New York Post, ο Μαρί θα ήταν λογικά αρραβωνιασμένος με το supermodel Λίντα Εβαντζελίστα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Η Καλιφορνέζα Ότις έκανε μια νύξη για τις επικείμενες αποκαλύψεις των Times σε μια ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου, όπου ανέφερε ότι τους περασμένους μήνες «συνεργάστηκε επιμελώς με πολλές γενναίες ψυχές ώστε να βγει στο φως η αλήθεια και να επιβληθεί δικαιοσύνη». «Χρειάστηκε κουράγιο και αρκετή συμπαράσταση. Αληθινή υποστήριξη από μια ομάδα αγγέλων» πρόσθεσε η καλλονή, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τις αδελφές της που ανακάλυψαν την λιονταρίσια καρδιά τους και στάθηκαν στο πλευρό της ως πολεμίστριες ενώ αντιμετώπιζε μια πολύ σκοτεινή δύναμη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»