Θύελλα αντιδράσεων για ανάρτηση του Ρουβά με το αυτοκίνητό στο Ηρώδειο & η συγγνώμη

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μια ανάρτηση του Ρουβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει να έχει παρκάρει με το αυτοκίνητό του έξω από το Ηρώδειο. H ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και η συγγνώμη του Σάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε στα προσωπικά του social media, μια φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο, δίπλα σε ένα αυτοκίνητο έξω από το Ηρωδείο. Ήταν μια ανάρτηση που είχε διαφημιστικούς σκοπούς και λίγο αργότερα προκλήθηκαν αντιδράσεις για την εικόνα αυτή με πολλούς, να αναρωτιούνται αν ο διάσημος τραγουδιστής είχε πάρει άδεια για να φωτογραφηθεί με το αυτοκίνητο και φόντο το διάσημο μνημείο. Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες μετά ο γνωστός καλλιτέχνης “κατέβασε” τόσο από το Instagram του όσο και από την σελίδα του στο facebook την επίμαχη φωτογραφία.

Η φωτογραφία αποτελούσε προϊόν διαφήμισης και συνεργασίας του με γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων, ωστόσο η εταιρεία δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη προωθητική κίνηση, όπως αποκαλύπτει τώρα ο γνωστός τραγουδιστής.

Πριν από λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς αισθάνθηκε την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη και ζητώντας συγγνώμη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή  μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το  σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

 

 

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν αντιδράσει είναι η Έλενα Ακρίτα η οποία σχολίασε τα εξής:

“Ο Πολιτισμός του 2020 σε δυο φωτογραφίες. Η υπουργός με τους ομοτέχνους της και ο Sakis με τη μερσεντές παρκαρισμένη στον ιερό χώρο του Ηρωδείου”.

 

Σήμερα το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολτισμού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν είχε δοθεί καμία άδεια στον Σάκη Ρουβά για να προβεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.
Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»