Όλοι όσοι τα κατάφεραν να μπουν σε μία από τις ομάδες του #TheVoiceGR

 

Η πρώην συνεργάτιδα του Λιανού στη σκηνή του talent show! Η γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που βρέθηκε στη σκηνή του σόου! Ο Κερκυραίος που άφησε σύξυλο τον Σάκη! Η χορεύτρια που ξεσήκωσε Ρουβά και Παπαρίζου! Οι μεγάλοι νικητές των blind auditions! Χοροί, γέλια, μονομαχίες, μπλοκαρίσματα, τα είχε όλα το #TheVoiceGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και φέτος βρήκε την ευκαιρία να ανέβει στη σκηνή του talent show. 

Ο λόγος για την 23χρονη Μυρτάλη Νομικού η οποία αν και κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια, αποφάσισε πως θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο στον χώρο του τραγουδιού και έτσι δήλωσε συμμετοχή στο τάλεντ σόου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι όσοι δεν κατάφεραν να πείσουν τους coaches στο #TheVoiceGR

Μάλιστα, όπως είπε στους coaches γύρισε την πλάτη στα ναυτιλιακά που ποτέ δεν της κέντρισαν το ενδιαφέρον και αφοσιώθηκε στο τραγούδι. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice”, επηρεασμένη και από τη μουσική κατάρτιση της μητέρας της που ασχολούνταν με το κλασικό τραγούδι. Βρέθηκε για λίγο καιρό στην Αγγλία και ύστερα στην Αμερική και τελικά κατέληξε στη σκηνή του The Voice.

Η 23χρονη ταλαντούχα καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι “Over the rainbow” και κατάφερε να κάνει τις καρέκλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Πάνου Μουζουράκη να γυρίσουν. Μάλιστα, λίγο αργότερα η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως ήθελε να γυρίσει και εκείνη αλλά δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί. Τελικά, η Μυρτάλη αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

 

Ένας πιτσιρικάς, μόλις 17 ετών, με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες, ο Σπύρος Βραχλιώτης από το Κοντόκαλη της Κέρκυρας, βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου. 

Ο νεαρός και φιλόδοξος τραγουδιστής ερμήνευσε ένα ξένο τραγούδι και εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές του ικανότητες του τρεις από τους τέσσερις κριτές (μόνο ο Πάνος Μουζουράκης δεν γύρισε).

Όταν ο Σπύρος αποκάλυψε το όνομά του, ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάστηκε καθώς κατάλαβε αμέσως πως ήταν συντοπίτης του από το νησί των Φαιάκων.

Ο Σπύρος λοιπόν, αφού έκανε τους coaches να τον διεκδικήσουν μέχρι... τελικής πτώσης, τελικά, ανακοίνωσε πως δεν πάει με την ομάδα του Σάκη παρ' όλο που αρχικά είχε αποφασίσει να πάει με τον συντοπίτη του, κάτι που ξένισε τον Ρουβά ο οποίος τον ρώτησε αν είχε κάνει κάτι λάθος.

Για την ιστορία ο νεαρός τραγουδιστής πήγε με την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

 

H Ματίνα Πάντζαλη η οποία έχει στο ενεργητικό της σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες καθώς εκτός από τον Γιώργο Λιανό έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων με τους Γιώργο Θεοφάνους, Χάρη Βαρθακούρη και Θάνο Καλλίρη.

Η Ματίνα λοιπόν πήγε με τις ευλογίες του Γιώργου Λιανού στη σκηνή του The Voice και τραγούδησε το τραγούδιΜπαρμπαγιαννακάκης κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Από τους 4 coaches γύρισαν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς οι οποίοι και την διεκδίκησαν αρκετά όμως εκείνος που κέρδισε ήταν τελικά ο Σάκης ο οποίος λάτρεψε την βαθιά παραδοσιακή φωνή της.

 

H 20χρονη χορεύτρια Κωνσταντίνα Κούτρα μετά τον χορό, λατρεύει και το τραγούδι! 

Θέλησε λοιπόν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη σκηνή του talent show.

Ήταν τόσο καλή η ερμηνεία της και ξεσήκωσε τόσο τους coaches που η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν μαζί της!

 

Παρασύρθηκαν τόσο από το κέφι της που ο Σάκης τη διεκδίκησε μέχρι... τελικής πτώσεως.

Φιλότιμες προσπάθειες έκαναν επίσης τόσο η Ελεονώρα Ζουγανέλη που έβριζε τον εαυτό της που δεν πρόλαβε να μπλοκάρει τον Σάκη αλλά και η Έλενα Παπαρίζου.

Μετά από πολλές... διαπραγματεύσεις, η Κωνσταντίνα τελικά πήγε με την ομάδα του Σάκη που της φώναζε πως θα είναι το pop idol της ομάδας του.

 

Οι blind auditions συνεχίζονται στο The Voice κι η Έλενα Τσιγάρα ήρθε με φόρα από την Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει το όνειρό της. Η ίδια έχει τραγουδήσει αρκετές φορές σε μπάντες ενώ έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η Έλενα με την γλυκιά και ένρινη φωνή της τραγούδησε το Unstoppable της Sia και πραγματικά εξέπληξε τους coaches που γύρισαν ο ένας μετά τον άλλον. Μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου με αποτέλεσμα η Έλενα να μην μπορεί να την επιλέξει όπως ήθελε.

Η Έλενα τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά κι είναι έτοιμη για το επόμενο στάδιο του σόου.

 

Δείτε ποιοι άλλοι τα κατάφεραν:

Μαρίνα Μπατσιώκη 

 

Xαριτίνη Πανοπούλου 

 

Πάρις Κατσαρός

 

Αντώνης Αγγελόπουλος

 

Σταύρος Κρητικός

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του