Όλοι όσοι δεν κατάφεραν να πείσουν τους coaches στο #TheVoiceGR

 

Από τo Greek Idol στη σκηνή του talent show, δέκα χρόνια μετά! Μιμήθηκε τον Διονυσίου και «δεν έψησε» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Συγκίνησε με την ιστορία της από τη φωτιά στο Μάτι! Διεκδίκησαν μια θέση στο όνειρο αλλά δεν ήταν αρκετά τυχεροί για να τα καταφέρουν τους coaches να γυρίσουν την καρέκλααυτή τη φορά στο #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Στέργιος Νταουσανάκης, δάσκαλος σύγχρονου τραγουδιού, παραγωγός συναυλιών και με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου. 

Μάλιστα, ο Στέργιος στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο Greek Idol και μάλιστα είχε καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι όσοι τα κατάφεραν να μπουν σε μία από τις ομάδες του #TheVoiceGR

Ο καλλιτέχνης λοιπόν τραγούδησε ένα ελληνικό τραγούδι όμως δεν έδειξε να εντυπωσιάζει τους coaches με αποτέλεσμα να μη γυρίσει καμία καρέκλα.

Όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του και οι κριτές τον είδαν και διαπίστωσαν για ποιον επρόκειτο, ο Πάνος Μουζουράκης... ωρυόταν.

Όπως αποκάλυψε, είχαν συνεργαστεί για δύο χρόνια σε ένα μιούζικαλ και είχαν περάσει πολύ καλά, γεγονός που στενοχώρησε τον Πάνο καθώς δεν τον αναγνώρισε από τη φωνή του και έτσι δεν γύρισε την καρέκλα του.

Μάλιστα, στο τέλος ο Πάνος Μουζουράκης ζήτησε συγγνώμη από τον Στέργιο ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους πάντες αποχώρησε από τη σκηνή.

 

Στην σκηνή του The Voice ανέβηκε ο Μάνος Γεωργιάδης από το Μαυροδένδρι Κοζάνης, ο οποίος εργάζεται σε ορυχεία της ΔΕΗ. Οι αντίξοες συνθήκες της δουλειάς τoυ κατά την εξόρυξη λιγνίτη τον έκαναν να θέλει να παρατήσει την δουλειά του και να κυνηγήσει το όνειρό του στο τραγούδι.

Ο Μάνος επέλεξε να ερμηνεύσει τον Σαλονικιό του Στράτου Διονυσίου, ωστόσο η Ελωνόρα Ζουγανέλη δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται καθόλου από αυτό που άκουγε λέγοντας: «Δεν είναι καλός, όχι».

Με το που γύρισαν οι καρέκλες η ίδια του είπε ότι μιμείται αρκετά την τεχνική του Στράτου Διονυσίου κι αυτό της «κλωτσούσε» πολύ παροτρύνοντας τον να βρει τη δική του ταυτότητα στο τραγούδι.

O Μάνος θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται στα ορυχεία.

 

Για άλλη μία Κυριακή το The Voice είναι στις οθόνες μας για να ανακαλύψει ακόμα μία χρονιά την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα. Στο σημερινό επεισόδιο την αρχή έκανε η Ερόρα Χατζηδημήτριου, η οποία προέρχεται από τη Νορβηγία και τα τελευταία δέκα χρόνια μένει στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, στο Νέο Βουτσά.

Η μουσική ξεκίνησε για την ίδια από μικρή όταν έλαβε μέρος σε talent show σε ηλικία 11 ετών ενώ στο Λύκειο μπήκε στον στρατό στην χώρα της. Πριν δύο χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή ξανά στο The Voice αλλά δεν πήγε στο casting που την είχαν καλέσει γιατί αυτό συνέβη μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Μάλιστα ανέφερε: «Δεν είχα τη ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε αυτό το σόου, ήταν τεράστια καταστροφή».

Εκείνη την ημέρα ήταν στην παραλία με την κόρη της αλλά μόλις είδε τη φωτιά έτρεξε να κλείσει το σπίτι της και να μαζέψει ότι χρειάζεται. Το σπίτι σώθηκε αλλά ο περιβάλλων χώρος κάηκε.

Η Ερόρα παρά το γεγονός ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό της, δεν απέσπασε τα τέσσερα ναι από τους κριτές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»