«Αυτά είναι μπούρδες. Γνωστοί λαϊκισμοί... κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι»

 

Ξεσπά ο Γιάννης Μπέζος κατά συναδέλφων του..  Πάγωσε ο Γιάννης Μπέζος όταν τον ρώτησαν για τα ζώδια...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για τη σειρά “Παρουσιάστε” που κάνει σήμερα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, ενώ ξέσπασε κατά ορισμένων συναδέλφων του.

Πρωταγωνιστείτε φέτος στη σειρά “Παρουσιάστε”, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1. Ντύνεστε στο χακί λοιπόν;

Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται σε πρωτογενές σενάριο. Το υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς. Ναι, πραγματεύεται καταστάσεις του στρατού, την κωμική του πλευρά, θα έλεγα, με έναν τρόπο που αναγνωρίζεται από τον θεατή, ασχέτως αν έχει ή όχι βιωματική σχέση με αυτόν τον θεσμό. Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε στρατό και τελευταία δεν θέλουν να πάνε ούτε οι άντρες. Τον αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ανεξάρτητα που βγάζουν πολεμικές κορόνες αυτό το διάστημα. Η σειρά μας είναι λοιπόν μια καραμπινάτη κωμωδία. Εμπλέκονται δύο στρατόπεδα στη μεθόριο με τη Βουλγαρία και δύο Έλληνες διοικητές εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Στη νέα αυτή σειρά μοιράζεστε την καρέκλα του σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Βογιατζάκη.

Εξ ανάγκης το κάνω. Τι εννοώ; Ο Μιχάλης Βογιατζάκης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Πρόκειται για την πρώτη του σκηνοθεσία, μέχρι τώρα δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Έχουμε αναλάβει λοιπόν διαφορετικούς τομείς, όπως έκανα παλιά και με τον Ανδρέα Μορφονιό. Έχω επάνω μου το κομμάτι της διαχείρισης του κειμένου, το οποίο αλλάζω αρκετά όταν χρειαστεί, τη σχέση με τους ηθοποιούς, την προετοιμασία, αλλά και τη διαχείριση των σχέσεων με τον σταθμό. Ο Μιχάλης έχει αναλάβει το γύρισμα αυτό καθαυτό. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα παραμείνω όσο χρειαστεί. Μετά θα κάνω πίσω. Είναι πολύ κουραστικό πράγμα το γύρισμα. Διάφοροι συνάδελφοί μου μιλούν και δίνουν την εντύπωση ότι όταν εργαζόμαστε κάνουμε την πλάκα μας. Αυτά είναι μπούρδες. Γνωστοί λαϊκισμοί ανθρώπων που τους αρέσει να δημιουργούν κλίμα παιδικής χαράς, κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι.

Ο Γιάννης Μπέζος το μεσημέρι βρέθηκε στο Πρωινό. Ωστόσο, ο ηθοποιός, το τελευταίο που περίμενε να ακούσει όταν κάθισε στην πολυθρόνα, ήταν για τα ζώδια.

«Ρώτησα τη Λίτσα Πατέρα και μου είπε ότι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δυνατή. Πιστεύεις;», ρώτησε αυθόρμητα η Φαίη Σκορδά. Ο Γιάννης Μπέζος κοκκάλωσε για δευτερόλεπτα και απάντησε με έκπληξη:

«Τι να πιστεύω; Τα άστρα; Εσύ τι λες; Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Παρόλα αυτά, γράφω ως θετική την αντίδραση της κα Πατέρα. Αλλά όχι, δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά. Να στο πω ανοιχτά, δεν πιστεύω στ’ αστέρια».

«Το μάτι το πιστεύεις;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. «Όχι. Όλα αυτά είναι θέμα αυθυποβολής», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

«Η βλακεία είναι ακατανίκητη, δεν έχει αντίπαλο. Εάν μπεις στο γήπεδο αυτό θα λερωθείς, επομένως δεν μπαίνεις καθόλου και τελειώνει η ιστορία», σημείωσε ο ηθοποιός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William
Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»