Τέλος εποχής! Το τελευταίο show στην iconic καριέρα του Jean Paul Gaultier!

 

 

To enfant terrible της μόδας αποχαιρέτισε την πασαρέλα με τον πιο θεαματικό τρόπο χθες το βράδυ στην Couture Week στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο 67χρονος σχεδιαστής, ο οποίος γιορτάζει φέτος 50 χρόνια καριέρας στο χώρο της μόδας, ανάρτησε ένα video στο Instagram στο οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ετοιμάζει ήδη το νέο του project με το label Gaultier Paris. "Στις 22 Ιανουαρίου θα γιορτάσω τα 50 χρόνια καριέρας μου με ένα μεγάλο show Υψηλής Ραπτικής. Μείνετε ήσυχοι όμως γιατί η Υψηλή Ραπτική συνεχίζει με μία νέα ιδέα την οποία θα σας αποκαλύψω πολύ σύντομα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Παρίσι η Βίκυ Καγιά για την επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier

 

Από την πρώτη του επίδειξη το 1976 ο επαναστάτης της μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, είχε ανεβάσει στην πασαρέλα μοντέλα που κανένας άλλος δεν θα τολμούσε να επιλέξει. Κατάφερε να φέρει στις επιδείξεις αληθινούς ανθρώπους που θα συναντούσε κάποιος στο δρόμο, άνδρες και γυναίκες, άλλες πιο αδύνατες, άλλες πιο ευτραφείς, κάθε εθνικότητας, άλλες πιο όμορφες κι άλλες λιγότερο. Κάθε φορά επέλεγε ένα-ένα τα μοντέλα του και ήθελε να έχουν κάτι ξεχωριστό, μοναδικό, που τον ενέπνεε, που πίστευε ότι θα αναδείξουν το στυλ των δημιουργιών του. Αυτή τη λογική είχε και η αποχαιρετιστήρια επίδειξή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Διάσημοι σχεδιαστές μόδας και A-list celebrities τίμησαν τον Ζαν Πολ Γκοτιέ

Ήταν όλοι εκεί για να απολαύσουν την τελευταία επίδειξη μόδας του θρυλικού Ζαν Πολ Γκοτιέ. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει αυτή την πολυτέλεια;

Από την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, μέχρι τον Σιμόν ΛεΜπον που χειροκροτούσε τη πανέμορφη σύζυγό του Γιασμίν μέχρι διάσημους σχεδιαστές που θέλησαν να τον τιμήσουν όπως: Christian Louboutin, Christian Lacroix, Μαίρη Κατράντζου, Nicolas Ghesquière, Viktor Horsting, Rolf Snoeren, Isabel Marant και πολλοί άλλοι που υποκλίνονται στο μοναδικό ταλέντο του Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Είναι ο σχεδιαστής μόδας που έβαλε φούστα σε άνδρες

“Σήμερα έκανα αυτό που έκανα και στην αρχή της καριέρας μου, όταν ανακύκλωνα υλικά επειδή δεν είχα χρήματα. Έπαιρνα τζιν και καμουφλάζ υφάσματα και έφτιαχνα περίεργα πράγματα κι αυτό έκανα τώρα με την υψηλή ραπτική μου”, έλεγε bagkstage ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Είναι στο DNA του Ζαν Πολ Γκοτιέ να τολμάει να κάνει αυτό που οι άλλοι δεν τολμούν να σκεφτούν. Έβαλε φούστα σε άνδρες, μετέτρεψε τον κορσέ από σύμβολο καταπίεσης της γυναίκας σε σύμβολο της γυναίκας που έχει τον έλεγχο, έντυσε τη Μαντόνα με τον περίφημο κωνικό σουτιέν στην περιοδεία της το 1990, είναι ο άνθρωπος που τάραξε τα νερά της υψηλής ραπτικής όσο κανένας άλλος.

Ένα σόου που έγραψε ιστορία

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, χάρισε στους παριστάμενους ένα σόου που θα θυμούνται σε όλη τους της ζωή και ο Χάμις Μπόουλς της Vogue παραδέχθηκε ότι στο σόου γέλασε, έκλαψε, έζησε μοναδικές στιγμές.

 
 

Στην πασαρέλα περπάτησαν διάσημα μοντέλα για να τον τιμήσουν πως: Βella Hadid, Irina Shayk, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Winnie Harlow  φορώντας iconic σχέδια του.

 

H μούσα του Pedro Almodovar Rossy de Palma, η βασίλισσα του burlesque, Dita Von Teese περπάτησαν φορώντας epic lingerie σχέδια του Gaultier.

 

H Amanda Lear και η Beatrice Dalle έκαναν εμφανίσεις έκπληξη

 

 

Ενώ το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η κόρη του Michael Jackson, Paris

 

Ο Boy George ήταν εκει και στο finale έγινε ένα μεγάλο πάρτι με μουσική και χορό!

Ένα πραγματικά amazing finale για τον μοναδικό Jean Paul Gaultier!

 
 
Δείτε looks:
 
 
 
 
Δείτε το φαντασμαγορικό τελευταίο show του ionic fashion designer
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου