Ο Pierpaolo Piccioli σύστησε μια νέα σιλουέτα για την Haute Couture συλλογή του #Valentino

 

O ταλαντούχος Creative Director έδειξε μια πλευρά του που μάλλον κρατούσε κρυφή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

"Η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή" είχε γράψει η Margaret Wolfe Hungerford στο βιβλίο της "Molly Bawn" το 1878, όμως οι συλλογές του Pierpaolo Piccioli την διαψεύδουν κάθε φορά γιατί αποδεικνύουν ότι το όμορφο τυχαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αντικειμενικό. Ακόμα και όταν δεν μεταφράζεται σε αιθέρια, παραμυθένια, θεατρικά φορέματα, αλλά σε tailored σακάκια και mermaid skirts ή σε αυστηρά column dresses και μοντέρνα paperbag trousers. 

Γι’ αυτή την couture συλλογή του ο Piccioli λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει οπτική. Παρόλο που κανείς δεν έχει βαρεθεί –πώς θα μπορούσε άλλωστε- τα δραματικά φορέματα και τα εξωπραγματικά headpieces του (μετρήσαμε μόνο δύο) για τον Valentino, η προσέγγισή του για την Υψηλή Ραπτική αυτή τη σεζόν ήταν τελείως διαφορετική. Πιο απλή, πιο αυστηρή, πιο tailored και συγκεκριμένη, παρόλα αυτά εξίσου όμορφη, εντυπωσιακή, θηλυκή και ονειρεμένη. Φαίνεται πως τώρα που η μόδα κάνει μια στροφή προς το ladylike, ο ταλαντούχος κύριος Piccioli θέλησε να ρίξει τους τόνους, παραμένοντας βέβαια πιστός σε αυτό που υπηρετεί με συνέπεια εδώ και πολλές σεζόν, την ομορφιά.

Για το καλοκαίρι του 2020 λοιπόν παρουσίασε μια συλλογή που, αν και διέφερε από αυτά που θα περιμέναμε, ήταν πιο Valentino από ποτέ. Προσεκτικά ραμμένες σιλουέτες, έντονα χρώματα, απόλυτα θηλυκά στοιχεία, όπως το φλοράλ, τα βολάν και οι διαφάνειες, όλα αριστοτεχνικά τοποθετημένα και συνδυασμένα μεταξύ τους, έμοιαζαν να συνθέτουν την πιο μετριοπαθή αλλά εξίσου εντυπωσιακή πλευρά του. 

Περισσότερα παντελόνια, πιο στενές σιλουέτες, μακριά γάντια, μπάσκες και peplum ήταν επίσης παρόντα σε πολλά από τα looks αυτής της συλλογής. Το φούξια και το κόκκινο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια κολεξιόν του Pierpaolo Piccioli για τον Valentino, το ίδιο βέβαια και άλλα έντονα χρώματα, όπως το πράσινο, το μοβ και το κίτρινο. Μετά από καιρό κεντρικό ρόλο έπαιξαν και τα μαύρα φορέματα. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι βέβαιο πως θα δούμε κάποια από αυτά τα –σαφώς πιο φορέσιμα- σύνολα και στο κόκκινο χαλί της award season που ήδη έχει ξεκινήσει.

Φαίνεται πως μετά το Πεκίνο και τη larger than life συλλογή που έδειξε εκεί, αποφάσισε να εξερευνήσει και μια άλλη πλευρά του σχεδιαστικού του ταλέντου. Επενδύοντας πάντα στο μυστικό του όπλο, που είναι η ομορφιά, ο Pierpaolo Piccioli έκανε την έκπληξη συστήνοντας έναν Valentino λίγο διαφορετικό και σίγουρα πολλά υποσχόμενο. Τι ετοιμάζει λοιπόν για την pret-à-porter συλλογή του; Σε λίγες μέρες θα αποκαλυφθεί και αυτή.

 

 

Δείτε τα looks:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»