Αναβάλλεται το live του #J2USgr! Ο Κοκλώνης μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα

 

Ο Νίκος Κοκλώνης εξηγεί τα πάντα για το κρούσμα κορωνοϊού στο #J2USgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Απών από το πρόγραμμα του OPEN/Omega θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US το προσεχές Σάββατο, 31 Οκτωβρίου. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου αποκάλυψε τον λόγο αυτής της αναβολής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον COVID – 19 που γίνεται 2 φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντως του J2US, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό».

«Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του J2US και μέχρι στιγμής όλα είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών. Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες στο σόου μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 ημέρες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του J2US στο μήνυμα του. «Έτσι το Live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barking Well αλλά και εμένα προσωπικά η #1 προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε πάλι κοντά σας» καταλήγει ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Για την απόφασή του να αναβάλει το live του Σαββάτου στο «J2US, μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ο παρουσιαστής και παραγωγός ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να μη βγει στον «αέρα» το μουσικό σόου, καθώς θέλησε να προστατέψει τους εργαζόμενούς του.

«Περίεργη ημέρα και η χθεσινή και η σημερινή για εμάς στο Just. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, όταν ένιωθα εγώ ότι έχω κρυώσει. Ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα, αντί να γίνει την Τρίτη, να γίνει τη Δευτέρα. Είχαμε κάνει και το Σάββατο και κανείς δεν είχε βγει θετικός» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και συμπλήρωσε ότι έγιναν και επαναληπτικά τεστ σε όλα τα μέλη του J2US.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης επεσήμανε: «Όταν ενημερώθηκα, λοιπόν, χθες ότι ένας τεχνικός σε μία άλλη μεγάλη παραγωγή έχει βγει θετικός…»

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»