Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού

 

Τι απαντά η πλευρά του τραγουδιστή μέσω του δικηγόρου του μετά την αποχώρηση από το #J2USgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με στόρυ που έκανε χθες στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κατηγόρησε ανοικτά τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού.

Σήμερα, λοιπόν, ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή βγήκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε πως έχει προχωρήσει σε εξώδικο και ότι αν δεν ανακαλέσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τότε θα υποβάλλουν μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα.

Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα μας στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Και το οποίο συνέβη και χθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία.

Αυτά για να τα γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying», είπε χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram.

 

Τι απαντάει η πλευρά του Τριαντάφυλλου…

Μετά την καταγγελία σοκ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ότι ο παρτενέρ της στο J2US Τριαντάφυλλος, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου τη δική του απάντηση:

«Έχω ένα κόμπο στον λαιμό από χθες. Νιώθω πολύ άσχημα. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Στο τρίτο live θα μου έλεγαν πως εγώ έφερα τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός γιατί να γίνει γνωστός με χτυπήματα κάτω από τη μέση.»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί… Έλεος. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα «απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου»!

Και τόνισε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Πήγα να ξεβαφτώ. Έχω μάρτυρες. Η ίδια κυρία κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ πως ήθελε να τη σκοτώσει. Όλοι θέλουμε να σκοτώσουμε την Ευρυδίκη. Εγώ πήγα να τραγουδήσω, όχι να χτυπήσω κανέναν. Βάλτε τις κάμερες να το δείτε. Εγώ είμαι πατέρας. Γιατί να χτυπήσω; Εγώ δε θέλω τέτοια λεφτά. Αν ζητήσει συγγνώμη θα κάνω πίσω»!

 

Νίκος Κοκλώνης: «Η παραγωγή και ο Τριαντάφυλλος καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας»

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε χαρακτηριστικά: «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε. Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλε λοιπόν μήνυμα η Ευρυδίκη ότι ο Τριαντάφυλλος της φέρθηκε άσχημα και πήγε να τη χτυπήσει και της απάντησα ότι δεν πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο και δεν ξαναμίλησα. Θεωρώ ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο γιατί αν είχε γίνει και ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη θα είχαν απευθυνθεί στην παραγωγή. Σίγουρα όμως ο Τριαντάφυλλος είχε νεύρα εκείνη τη μέρα αλλά όλοι μας έχουμε νεύρα στο γύρισμα. Ουδέποτε η παραγωγή είχε κάποια καταγγελία της Ευρυδίκης μέχρι και το Σάββατο για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, άλλωστε και οι πρόβες γίνονται παρουσία ατόμων οπότε αν κάτι συνέβαινε θα ήμασταν οι πρώτοι που θα στέλναμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη».

Και υπογράμμισε ο Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα. Είμαι ο πρώτος που τραβάω κόκκινες γραμμές και αναλαμβάνω το νομικό κομμάτι», συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Σήμερα, λοιπόν και ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», τονίζοντας πως αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ανακαλέσει, τότε θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο, Εγώ έχω δεχτεί εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προβούμε σε μήνυση.

Η Ευριδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Ότι και να της είπε ο τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

 

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό μίλησε η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν απάντησε, επίσης, για το J2US, ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες της Ευρυδίκης κατά του Τριαντάφυλλου.

«Ήταν μια περιπέτεια που την πέρασα κι εγώ όπως και τόσοι άλλοι. Το καλό είναι ότι την πέρασα ανώδυνα στο σπίτι μου με πολύ λίγα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είπα στην αρχή στη μαμά μου για να μην πάθει κανένα σοκ.

Ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Νίκος Κοκλώνης γιατί εξαρτιόταν και η συμμετοχή μου στο J2US. Μακάρι να ήξερα πότε θα επιστρέψω, αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία ενημέρωση επίσημη από την παραγωγή. Εγώ, πάντως, είμαι θετική στο να πάω. Αν δεν πάω φέτος, θα πάω του χρόνου», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Η Πηγή Δεβετζή, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τις καταγγελίες που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Τριαντάφυλλου για απόπειρα ξυλοδαρμού. «Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Μου κάνει εντύπωση γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα ότι αυτό το παιδί μπορεί να βγάλει μια επιθετικότητα. Δεν νομίζω ότι θα έκανε μια βίαιη πράξη σε έναν συνάνθρωπό του, δεν το πιστεύω», είπε η Πηγή Δεβετζή.

 

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπουλου απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον ο δικηγόρος της και δεν θα ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Ουδέν σχόλιο για το θέμα με τον κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο Δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε Νόμιμου Δικαιώματος μου!», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε