Tι τελικά συνέβη με Κίτσου και Μπισμπίκη στην απονομή «Κορφιάτικων Βραβείων»;

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής «Κορφιάτικων Βραβείων» μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε τελικά το βραβείο της και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε από την εκδήλωση. Τι ακριβώς συνέβη;

Όπως ανέφερε χθες, 27 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Μαρία Κίτσου τιμήθηκε με το Βραβείο ζωή Λάσκαρη, όμως δεν βρέθηκε στην απονομή για να το παραλάβει μιας και είχε γυρίσματα για τη σειρά, Άγριες Μέλισσες. Το εν λόγω γεγονός ενόχλησε τον Βασίλη Μπισμπίκη και αποχώρησε έξαλλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε στην βράβευσή της και το έδωσαν σε άλλη

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής «Κορφιάτικων Βραβείων» μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

«Δεν έγινε καμία παρεξήγηση. Η κυρία Κίτσου είχε ενημερώσει με επιστολή της ότι αποδέχεται το βραβείο και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση διαπιστώσαμε πως δεν ήταν στην αίθουσα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και δεν μπορέσαμε. Προσπαθούμε, όταν δεν είναι το πρόσωπο παρών να αποσύρουμε το βραβείο και όχι να το δώσουμε σε κάποιον άλλον, όπως ακούστηκε. Μετά από λίγο ανέβηκε ο σκηνοθέτης της Μάνος Καρατζογιάννης και ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της και του ζήτησε να το παραλάβει εκείνος, γιατί είχε γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες».

Τώρα για τον Βασίλη Μπισμπίκη, επειδή είχε ένα πρόβλημα στο σπίτι με τη γυναίκα του, μας ζήτησε να επισπεύσουμε την απονομή για να φύγει. Μόλις άκουσε ότι σκεφτόμαστε να αποσύρουμε το βραβείο της Κίτσου, δεν γνώριζε τον κανονισμό και σηκώθηκε και έφυγε».

Η Μαρία Κίτσου δεν παραβρέθηκε στα «Κορφιάτικα Βραβεία», παρά το γεγονός ότι στην ίδια θα απονεμόταν βραβείο. Έτσι λοιπόν, ο Αρτ από τη «Φωλιά των Κου Κου», παρέδωσε στην ηθοποιό το βραβείο για τον Α΄ Γυναικείο.

Γελώντας και με χιούμορ αντιμετώπισε η Μαρία Κίτσου την ιδιαίτερη αυτή απονομή και ευχαρίστησε και τον Κρατερό Κατσούλη για όσα είπε στην εκπομπή της Τρίτης. «Πραγματικά είστε θεοπάλαβοι όλοι σας!», είπε γελώντας η ηθοποιός και εξήγησε:

«Το βραβείο το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα, είναι απλό. Το είχα δηλώσει κιόλας. Έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή».

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αποχώρησε όταν ακούστηκε ότι δεν θα δώσουν το βραβείο στην Μαρία Κίτσου, η ηθοποιός είπε: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πάρα πολύ, παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σπαθί και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»