Η αποχώρηση της Παρασκευής και για πρώτη φορά στα χρονικά 4 φωτο στο νικητή!

 

«Το disadvantage πηγαίνει στη Miss κοιμισμένη 2020» Τον ντισαβαντάζ έφερε έντασεις στο #GNTMgr... Ο Ηρακλής αφού έκανε μεγάλο τσαμπουκά και bullying με την κλίκα του στον Αντρέα, έβαλε τα κλάματα και θυμήθηκε την εποχή που έκαναν στον ίδιο bullying γιατί δεν είναι Έλληνας. Τρέχει τύχη από τα πατζάκια της Ρασέλ! Η αποχώρηση της πρώτης τσιγγάνας ever στο και για πρώτη φορά στα χρονικά τέσσερις φωτογραφίες στο νικητή! Ο Εμιλιάνο είναι φοβερό μοντέλο αλλά προκλητικός και μεγάλος αλαζόνας και υπερόπτης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα boys and girls του ριάλιτι. Στο νέο επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον Γιώργο Καράβα, καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους σε ένα μεγάλο night party το οποίο είχε στηθεί στον κήπο του σπιτιού.

Κανείς τους όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν. Και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά χαλαρή, ξαφνικά η Ζενεβιέβ έκανε την κίνηση που άφησε άφωνους τους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η κριτής του GNTM 3 πέταξε στον Γιώργο Καράβα στην πισίνα! Φυσικά οι δυο τους είχαν συνεννοηθεί προηγουμένως, καθώς πρόκειται για τη νέα δοκιμασία.

Οι παίκτες θα έπρεπε να βουτήξουν με τα ρούχα τους στην πισίνα του σπιτιού, βγάζοντας την τέλεια λήψη με την βοήθεια του φωτογράφου.

 

Μια πιο τρυφερή στιγμή στο GNTM, στα πλαίσια της νέας τους δοκιμασίας, είχε η Μαρινέλα και ο Αιμιλιάνο στο επεισόδιο της Τρίτης. Η όμορφη διάθεση, μάλιστα, των δυο διαγωνιζομένων δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη τόσο από τα βλέμματα των συμπαικτών τους όσο και από την… δαιμόνια ματιά της Ζενεβιέβ!

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι μόδας του STAR αυτοπροτάθηκε να είναι εκείνη που θα ρίξει τον Αιμιλιάνο στην πισίνα!

«Τι γίνεται; Γιατί πιανόμαστε;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο η Ζενεβιέβ Μαζαρί, για να προσθέσει αμέσως «παίζει φασούλα;». Τότε, η Μαρινέλα πήρε την… πάσα από την κριτή του GNTM για να της κλείσει το μάτι και να απαντήσει με νόημα, «βεβαίως»!

Στην κάμερα του GNTM, ωστόσο, ο Έντουαρντ θέλησε να δηλώσει πως «το ζευγάρι Αιμιλιάνο και Μαρινέλα έπαιξε λίγο περίεργη μπαλίτσα. Ήταν λίγο σαν αντιπερισπασμός». Με τη σειρά του, ο Ανδρέας πρόσθεσε πως «δεν το σώζουν. Νομίζω ότι όλοι το έχουν καταλάβει. Τους έχουν πετύχει μόνους τους, με τον Σήφη οπότε ότι και να κάνουν το ξέρουν όλοι πλέον».

«Τελικά πόσους χαϊδεύει η Μαρινέλα ρε παιδί μου;» αναρωτήθηκε, τέλος, η Ρασέλ!

 

Η στρατηγική χρήση του πλεονεκτήματος από τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και μία άτυχη στιγμή, οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι εκτός GNTM. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, παρά το μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τη δουλειά και οι πρώτες κουβέντες για την τακτική, που θα ακολουθήσει, ξεκινούν. Τα μοντέλα προσπαθούν να παίξουν σωστά τα χαρτιά τους στο παιχνίδι στρατηγικής ανάμεσα στις δύο διαμορφωμένες συμμαχίες του σπιτιού, και ο ανταγωνισμός γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση.

Η ένταση της προηγούμενης δοκιμασίας αμβλύνεται καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο coach Γιώργος Καράβας και η fashion editor Βίνα Νεοφωτίστου, επισκέπτονται τα παιδιά με την απόλυτη πάρτι διάθεση! Με παρέα το αγαπημένο τους ποτό και φόντο την πισίνα, οι 3 καλεσμένοι στήνουν μία pool party φωτογράφιση, που σύντομα εξελίσσεται σε ξέφρενη γιορτή.

 

Μετά την επιτυχία του στην πρόσφατη φωτογράφιση, ο Δημοσθένης έχει στα χέρια του το disadvantage μόνο που δεν ξέρει σε ποιον από τους συμπαίκτες του να το δώσει.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM ο 29χρονος παίκτης του ριάλιτι μοιράστηκε ανοιχτά τις σκέψεις τους.

«Εγώ παιδιά, έχω δύο συναισθήματα και ένα πρόσωπο που έχω κατά νου, αν θέλω να το δυσκολέψω στο διαγωνιστικό κομμάτι. Με βάση το διαγωνιστικό κομμάτι θα επιλέξω Αιμιλιάνο ή Ηρακλή, ενώ αν επέλεγα συναισθηματικά θα έβαζα τον Σήφη που δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση και νομίζω είναι ένας αδύναμος παίκτης για εμένα», ανέφερε για το disadvantage.

Μία έντονη διαμάχη ανάμεσα στα αγόρια παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Greece’s Next Top Model το βράδυ της Τρίτης.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ντισαβαντάζ από το Δημοσθένη και την κλήρωση των concepts στα μοντέλα, τα δύο στρατόπεδα των αγοριών ήρθαν αντιμέτωπα… Από τη μία πλευρά ήταν ο Δημοσθένης, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας, ενώ από την άλλη ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ. 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηρακλής πήγε να περάσει ανάμεσα από τον Ανδρέα και τον Δημοσθένη, προκειμένου να πάρει το χαρτί που έγραφε το concept της φωτογράφισής του. Επειδή, όμως, τα δύο αγόρια δεν κουνήθηκαν από τις θέσεις τους ο Ηρακλής χρειάστηκε να τους σπρώξει ελαφρώς, με τον Ανδρέα να σιγολέει: «Τόσο μεγάλος είναι και δεν χωράει;»

Όταν το πληροφορήθηκε αυτό ο Ηρακλής ζήτησε το λόγο στον Ανδρέα, με τα αίματα να ανάβουν, τους τόνους να ανεβαίνουν και τα αγόρια να είναι σχεδόν έτοιμα να πιαστούν στα χέρια!

 

Σε μια ακόμη δύσκολη δοκιμασία κλήθηκαν να δοκιμαστούν τα επίδοξα μοντέλα στο GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης.

Συγκεκριμένα,  χρειάστηκε να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στον φακό του Διονύση Κούτση.

Πρώτη στη δοκιμασία αυτή ήταν η Ρασέλ, η οποία τα βρήκε εξαιρετικά σκούρα. Το επίδοξο μοντέλο νόμιζε ότι πνίγεται, με αποτέλεσμα να χρειαστούν πολλές προσπάθειες για να κατέβει στην πισίνα.

«Παιδιά δεν μπορώ! Πνίγομαι… Ήπια πάλι νερό» ακουγόταν να λέει, με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο (με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων) να αποκρίνεται:

«Από τη μία λέω, άντε πνίξου να ησυχάσουμε γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ μαζί σου. Από την άλλη, λέω άνθρωποι είμαστε. Τη λυπήθηκα, ήθελα να έχει μία λήψη και να φύγει από τα χάλια μούτρα που έχει».

Στο τέλος, η Ρασέλ μπήκε κάτω από το νερό, χωρίς να προλάβει να φτάσει στο σημείο που έπρεπε, απλά για να έχει το κλικ.

Η Παρασκευή Κερασιώτη γενικότερα δεν έχει καλή σχέση με το νερό, αφού έχει παιδικό τραύμα, συνεπώς γνώριζε ότι αυτό το concept θα τη δυσκολέψει αρκετά. Η ίδια μπήκε μέσα στην πισίνα έχοντας σκεφτεί ακριβώς τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να κινηθεί, προκειμένου να ποζάρει σωστά και να βγάλει την επιθυμητή λήψη.

Ωστόσο, ο φόβος της και η δυσκολία στις αναπνοές δεν την άφησαν να υλοποιήσει τις σκέψεις της… Έτσι, το μελαχρινό μοντέλο επί τρία λεπτά προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης, χωρίς να τα καταφέρνει.

Η όμορφη τσιγγάνα, αμέσως μόλις βγήκε από την πισίνα, ξέσπασε σε κλάματα, αφού απογοητεύτηκε πολύ από την απόδοσή της. 

 

Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Ηρακλής, στο επεισόδιο του GNTM, με αφορμή τον καβγά του με τον Ανδρέα.

Το – κατά πολλούς – μεγάλο φαβορί του show μόδας εξομολογήθηκε το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία και μίλησε για την απουσία του πατέρα του, εξηγώντας πως ένας λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι είναι ότι θέλει να γίνει γνωστός και εκτός συνόρων, με απώτερο στόχο ο μπαμπάς του να το μάθει.

«Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός, διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, ήμουν ο μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται, να επιβάλλουν μια δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε ας τον δούμε λίγο σε διαφορετικές καταστάσεις, ας τον πετάξουμε στον λάκκο με το νερό, ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε, οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω ότι αν δεν ήμουν αυτό που ήμουν δεν θα είχα επιζήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής, τονίζοντας ότι δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει σχετικά στη μητέρα του, για να μην τη στενοχωρήσει.

Και στη συνέχεια ανέφερε, συγκινημένος: «Γενικά η μητέρα μου είναι ο ήρωάς μου. Έχει κάνει τόσα για εμένα και έχουμε περάσει τόσα και τόσα. Πραγματικά μια γυναίκα ότι μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα είναι άλλο level. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του».

 

Μια εντυπωσιακή, σε κάθε περίπτωση, φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, η οποία απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα περισσότερο μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Ένας παίκτης, τέσσερις οι καλύτερες φωτογραφίες!

 

Έτσι, στο πλατό, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν εκείνον ή εκείνην που θα έπρεπε να κλείσει την πόρτα του GNTΜ και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR.

 

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν λοιπόν να αποχωρήσει από το GNTM η Παρασκευή Κερασιώτη καθώς δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει ορθή λήψη.

 

Δείτε τo trailer

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»