Ο Blake Shelton έκανε πρόταση γάμου στην Gwen Stefani!

 

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι δύο stars έγιναν ζευγάρι, και μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια οι φορές που έχουμε ακούσει/διαβάσει πως έχουν αρραβωνιαστεί ή έχουν παντρευτεί κρυφά ξεπερνούν τα δάχτυλα και των δύο χεριών. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι ψέμα και κανείς δεν μας κάνει πλάκα. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της! Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια είναι πια γεγονός! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ξανθιά τραγουδίστρια και ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν –και σύντομα να παντρευτούν- και αυτό είναι μια ακόμη καλή είδηση (από τις ελάχιστες) που μάθαμε μέσα στο 2020. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το Instagram account της, με το post να φτάνει πάνω από 500 χιλιάδες likes μέσα σε μία ώρα.

 

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton αρραβωνιάστηκαν έπειτα από 5 χρόνια, και η χαρά μας είναι μεγάλη. Στη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στο account της, φιλάει τον αγαπημένο της Blake, ενώ μας δείχνει το χέρι με το δαχτυλίδι της, γράφοντας στο caption: «Yes, please». Και αναρωτιόμαστε είναι δυνατόν να μην έλεγε ναι; Στα πέντε χρόνια που είναι μαζί τους έχουμε παντρέψει άπειρες φορές, τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα και πέρα για πέρα αληθινή είδηση.

Ο Blake Shelton ανέβασε το ίδιο post στο δικό του account με το δικό του account να γράφει: «Hey, Gwen σε ευχαριστώ που έσωσες το υπόλοιπο 2020 και την υπόλοιπη ζωή μου. Σε αγαπώ! Άκουσα ένα ΝΑΙ;».

Στο σημείο αυτό να συ θυμίσουμε πως οι δυο τους μας επιβεβαίωσαν πως είναι και πάλι μαζί τον Νοέμβριο του 2015. Τα συγχαρητήριά μας να δώσουμε στο ζευγάρι της καρδιάς μας, και ανυπομονούμε να μάθουμε τα γαμήλια σχέδιά τους.

 

Δειτε Επισης

Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του
Η πρώτη ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετά το χωρισμο της απο τον Γιάννη Νταλιάνη
Η κοινή φωτογραφία της Josephine με τον Νίνο μετά τα unfollow που πυροδότησαν τις φήμες για κρίση
Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το τρυφερό φιλί στον Χρήστο Μάστορα μετά το unfollow
Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»
Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο