Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ακυρώνονται οι sold out συναυλίες της Μαρινέλλας στην Κύπρο

  10/03/2020 13:26
Ακυρώνονται οι sold out συναυλίες της Μαρινέλλας στην Κύπρο

Ακυρώνονται οι sold out συναυλίες της Μαρινέλλας στην Κύπρο

  10/03/2020 13:26
 

 
Η Μαρινέλλα για περισσότερο από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της. Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out.
O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας. Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.
 
 
Η Μαρινέλλα, ο Μύθος της σύγχρονης μουσικής ιστορίας, θα παρουσίαζε στην Κύπρο τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας από εξαιρετικούς μουσικούς και σολίστες. Στην παράσταση θα συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση.
 
Η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 11 & 12 Μαρτίου αλλά ούτε και στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 15 & 16 Μαρτίου, προληπτικά και λόγω της ασθένειας του κορωνοϊού και της εξάπλωσης του.
 
Η εταιρεία παραγωγής με σχετική ανάρτηση της στο διαδίκτυο ανακοίνωσε την αναβολή των παραστάσεων στο νησί μας
 
 
 
Δείτε την ανακοίνωση

10 Μαρτίου 2020,

Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ Ο ΜΥΘΟΣ», οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 11 & 12 Μαρτίου στην Λευκωσία, και στις 15&16 Μαρτίου στην Λεμεσό.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία προχώρησε στην πιο πάνω αναβολή, για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Galaxias Live Productions
 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας