«Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος! Μπήκε με μέσο στην Dolce Vita»!

 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή  «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος ήταν συμπρωταγωνιστής της στη σειρά Dolce Vita και οι δηλώσεις της σίγουρα θα συζητηθούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άννα Παναγιωτοπούλου αποχαιρετά την «κόρη της Ντορίτα»

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στη συνεργασία τους στο Dolce Vita, τόνισε για τον ηθοποιό: “Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.

 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε γίνει στο παρελθόν: “Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση”!

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη Βίκυ Σταυροπούλου και στη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of us και η Άννα Παναγιωτοπούλου “έριξε” τα βέλη της στην ηθοποιό: “Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Θανάση Ευθυμιάδη!

 

Στο δεύτερο μέρος που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη Μίνα Αδαμάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

“Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια κάναμε μεταξύ μας. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα. Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν να κάνει αρχικά τον ρόλο που έκανε η Νένα Μεντή.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα.

Είχα μπει στο καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της είχα πει “Ρε συ Αλίκη γιατί το πετάς έτσι αυτό το ταλέντο”; Και μου λέει “Θα σε φιλήσω, κανείς δεν μου το έχει πει αυτό μέχρι τώρα”. Ήταν πολύ καλή, δεν ήταν κομπλεξική.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είναι απίστευτα καλό πλάσμα. Τσακώνομαι πάρα πολύ με την Μίρκα όσες φορές την βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε. Βαριέται. Αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός”, κατέληξε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς