O Νικολόπουλος απευθύνει έκκληση να του επιστραφεί το κλεμμένο, ιστορικό μπουζούκι του «Θα του παίξω την πιο γλυκιά πενιά»

 

Έκκληση απευθύνει ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος καθώς άγνωστος εισέβαλε στο νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και έκλεψε διάφορα αντικείμενα αξίας, ανάμεσά τους και το ιστορικό μπουζούκι του που χρονολογείται από το 1983.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε διάρρηξη στο «Περιβόλι του Ουρανού», όπου εμφανίζεται ο κ. Νικολόπουλος και, μεταξύ άλλων, έκλεψαν από το καμαρίνι του και το εν λόγω μπουζούκι του.

 

«Είναι ένα ιστορικό όργανο κατασκευής του Παναγιώτη Βάρλα. Με αυτό το όργανο έδωσα τη ψυχή μου παίζοντας, πολλά χρόνια, σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, δικές μου αλλά και άλλων δημιουργών», τόνισε αρχικά o δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και εκ των σημαντικότερων συνθετών του λαϊκού τραγουδιού, αναφέροντας στη συνέχεια μερικές εξ αυτών:

«Κάποια από τα τραγούδια που έχω γράψει με αυτό το μπουζούκι είναι το “Στων αγγέλων τα μπουζούκια”, το “Ξένος για σένανε”, το “Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)”, ενώ με αυτό έχω παίξει και στο τραγούδι “Δεν λες κουβέντα” του Δήμου Μούτση, κ.α.».

«Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου» μας εξομολογείται ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε πέσει και πάλι θύμα παρόμοιας κλοπής πριν από μερικά χρόνια, όταν άγνωστοι είχαν μπει στο εξοχικό του σπίτι, παίρνοντας από αυτό ένα άλλο μπουζούκι του, με το οποίο είχε επίσης συναισθηματικό δέσιμο.

Μάλιστα ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης απευθύνει έκκληση: «Όποιος αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου. Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα μία φιγούρα πεταλούδας».

Η κάμερα του κέντρου κατέγραψε τη ληστεία και όπως είπε ο μουσικοσυνθέτης πιστεύει ότι είναι στημένη η ληστεία καθώς το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα αφότου έκλεισε το μαγαζί.

Σήμερα ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Όποιος αντιληφθεί κάποιον που πάει να το πουλήσει να με ενημερώσει», ήταν η έκκλησή του και περιέγραψε πώς είναι το μπουζούκι του, το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία με την χαρακτηριστική πεταλούδα.

«Θα του παίξω την πιο γλυκιά πενιά» είπε με χιούμορ ο συνθέτης εφόσον βρεθεί το αγαπημένο του μουσικό όργανο.

 

 
 
 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»