Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο γιος του Αντρέα Τσουρή ο μεγάλος νικητής στα «Βραβεία Δημήτρης Χορν»

  10/03/2020 14:07
Ο γιος του Αντρέα Τσουρή ο μεγάλος νικητής στα «Βραβεία Δημήτρης Χορν»

Ο γιος του Αντρέα Τσουρή ο μεγάλος νικητής στα «Βραβεία Δημήτρης Χορν»

  10/03/2020 14:07
 
Ο γιος του σπουδαίου Κύπριου ηθοποιού στο μεγαλύτερο σκαλί της υποκριτικής στην Ελλάδα! 
 

Στο θέατρο Δημήτρης Χορν και σε μια συγκινητική βραδιά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η απονομή του βραβείου «Δημήτρης Χορν». Φέτος συμπληρώθηκαν 20 ολόκληρα χρόνια από τη θέσπιση του βραβείου, για το οποίο ήταν φέτος υποψήφιοι οι: Αυγουστίνος Κούμουλος, Έκτορας Λιάτσος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Γιωργής Τσουρής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος επιμελήθηκε και τη συνολικότερη οργάνωση της εκδήλωσης. Ο περσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Μιχάλης Συριόπουλος, παρέδωσε τον χρυσό σταυρό τελικά στον Γιώργο Τσουρή για τον ρόλο του Γρηγόρη στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

Ο ηθοποιός και συγγραφέας βραβεύτηκε για τον ρόλο του στην παράσταση «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» η οποία φιλοξενήθηκε στο «Από Μηχανής Θέατρο». O Γιώργος Τσουρής είναι ο 20ός καλλιτέχνης που φορά τον σταυρό του Δημήτρη Χορν, ενώ λαμβάνει και το χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 ευρώ που συνοδεύει το βραβείο.

Μεταξύ των προσώπων που έδωσαν το παρών ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος, αλλά και οι προηγούμενοι νικητές του βραβείου. Ανάμεσά τους ήταν οι  Αργύρης Πανταζάρας, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Θανάσης Αλευράς και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας