Ο Αντώνης Κανάκης απαντά για ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1 «Αλήθεια βαριέμαι, δεν θέλω άλλο...»

 

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Αντώνης Κανάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο “Nega Talk” και την Αθηναϊδα Νέγκα, κλήθηκε να απαντήσει για τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΙ, ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δεν νομίζω ότι αυτά που συνέβησαν θα με εμποδίσουν στο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Στη δική μας περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι για 30 χρόνια περίπου. Τόσα πολλά χρόνια, τόσο αθόρυβοι… Έχουμε μόνο δύο περιστατικά τον τελευταίο καιρό, απλά ήταν κοντινά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία περίπτωση τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους με αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ. Ο ΑΝΤ1 για μένα έχει άλλη σημασία στη ζωή μου. Τώρα, αυτό που έγινε, αλήθεια βαριέμαι, δεν θέλω άλλο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το κλίμα στο πλατό έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, αναφέρθηκε στον πατέρα της Αθηναϊδας, με την ίδια να μην αντέχει και να βάζει τα κλάματα.

«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

«Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…», είπε ο Αντώνης Κανάκης, με την Αθηναϊδα Νέγκα να συγκινείται και να βάζει τα κλάματα.

«Και μπορώ να σε “διαλύσω” ακόμα περισσότερο γιατί όταν διάβαζα την ιστορία του πατέρα σου…», είπε ο Αντώνης Κανάκης με την Αθηναϊδα Νέγκα να του απαντάει με δάκρυα στα μάτια: «Μην το κάνεις αυτό, λυπήσου με».

«Σου έγραψα αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο ακριβώς γιατί γνωρίζω την ιστορία σου και γιατί και η δική σου ιστορία με είχε αγγίξει πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης τόνισε: «Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω.»!

Και υπογράμμισε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε...»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»