Δευτέρα 8 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ευχαριστίες Χριστοδουλίδη στο ΔΗΚΟ-«Ενισχύει την συλλογική μας προσπάθεια»

  26/06/2022 16:20
Ευχαριστίες Χριστοδουλίδη στο ΔΗΚΟ-«Ενισχύει την συλλογική μας προσπάθεια»

Ευχαριστίες Χριστοδουλίδη στο ΔΗΚΟ-«Ενισχύει την συλλογική μας προσπάθεια»

  26/06/2022 16:20

Τις ευχαριστίες του προς το ΔΗΚΟ, διατύπωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη απόφαση της Κεντρική Επιτροπής του κόμματος να τον υποστηρίξει στις Προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημα με Χριστοδουλίδη το ΔΗΚΟ στις Προεδρικές-Ούτε μια ψήφος εναντίον

Σε γραπτή δηλωσή του ο κος Χριστοδουλίδης αναφέρει πως. «ησημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενισχύει τη συλλογική μας προσπάθεια, όπως προκύπτει και μέσα από τον διάλογο με την κοινωνία, για την ανάγκη να εργαστούμε προς την κατεύθυνση ανανέωσης διαδικασιών και νοοτροπιών, μακριά από παραδοσιακές πρακτικές και προσεγγίσεις του παρελθόντος.

Ευχαριστώ θερμά το Δημοκρατικό Κόμμα για την εμπιστοσύνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι υπηρετεί την ανάγκη για υπερβάσεις, πέραν από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, ιδεολογικές και άλλες διαφωνίες, όπως επίσης την ανάγκη για σύνθεση ιδεών και απόψεων για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας».

Σημειώνει πως, «σε μια δύσκολη εποχή και συγκυρία, τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες, προς κάθε οργανωμένο σύνολο, προς κάθε κοινωνική και πολιτική ομάδα, προς κάθε ανέντακτο πολίτη, προς κάθε νέο ψηφοφόρο, προς όλους όσοι ασπάζονται την έντονή μας πεποίθηση, ότι μαζί, ενωμένοι, παρά τις τυχόν διαφορετικές μας αφετηρίες, θα πρέπει να εργαστούμε από κοινού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της κοινωνίας».

Επεσήμανε πως «η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από την κοινωνία, από τους ίδιους τους συμπολίτες μας και έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, συνεχίζεται με ιδιαίτερα αισιόδοξη δυναμική. Η δύναμή μας είναι οι συμπολίτες μας και ο κοινός μας στόχος σε σχέση με το μέλλον της πατρίδας μας»,  κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άστραψε και βρόντηξε ο ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη-«Μπαίνει τέρμα στην υποκρισία»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας