Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Άστραψε και βρόντηξε ο ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη-«Μπαίνει τέρμα στην υποκρισία»

  26/06/2022 14:33
Άστραψε και βρόντηξε ο ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη-«Μπαίνει τέρμα στην υποκρισία»

Άστραψε και βρόντηξε ο ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη-«Μπαίνει τέρμα στην υποκρισία»

  26/06/2022 14:33

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η πρώτη αντίδραση του ΔΗΣΥ στο άκουσμα της είδησης για την απόφαση του ΔΗΚΟ να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη. Πριν καν εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση από το ΔΗΚΟ με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, το κυβερνών κόμμα εξέδωσε μια ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους, στην οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι «μπαίνει τέρμα στην υποκρισία της ψευδεπίγραφης ανεξαρτησίας» του υποψηφίου και κάνει λόγο για συμφωνίες με κοινό σημείο την «άκρατη επιθυμία του ΔΗΚΟ και του κ. Χριστοδουλίδη να ανέλθουν και να διαμοιραστούν την εξουσία».

Από σήμερα, αναφέρει ο ΔΗΣΥ, ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είναι και επίσημα ο πρόθυμος συνεργός στην προσπάθεια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ να επανέλθει πάση θυσία στην κυβέρνηση. «Μπαίνει τέρμα στην υποκρισία της ψευδεπίγραφης «ανεξαρτησίας». Επισημοποιούνται οι  συμφωνίες που έγιναν εδώ και καιρό, πίσω από κλειστές πόρτες και με μόνο κοινό σημείο την άκρατη επιθυμία του ΔΗΚΟ και του κ. Χριστοδουλίδη να ανέλθουν και να διαμοιραστούν την εξουσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημα με Χριστοδουλίδη το ΔΗΚΟ στις Προεδρικές-Ούτε μια ψήφος εναντίον

 «Ο κ. Χριστοδουλίδης είναι και επίσημα ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ. Επιλέγει με τον πλέον εμφατικό τρόπο να σταθεί απέναντι στην παράταξη και στον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Περαιτέρω, ο ΔΗΣΥ αναφέρει πως το ΔΗΚΟ και ο κ. Χριστοδουλίδης συνεργάζονται - όπως οι ίδιοι δηλώνουν - στη βάση ενός πλαισίου πολιτικής που ετοίμασε το ΔΗΚΟ. «Ποιο είναι όμως αυτό το πλαίσιο; Και ποιες είναι οι θέσεις του κ. Χριστοδουλίδη που το ΔΗΚΟ αποδέχθηκε, εάν υπάρχουν;», διερωτάται, αναφέροντας ότι οι πολίτες δικαιούται να γνωρίζουν το περιεχόμενο αυτής της συναλλαγής. «Ειδικά από την ώρα που το ΔΗΚΟ ζητά την αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας, στην οποία προφανώς ο κ. Χριστοδουλίδης έχει συναινέσει. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά έναντι οποιασδήποτε άλλης συνεργασίας θα είχε ως κύριο πυρήνα τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τις πολιτικές του».

 Δεν περιμένουμε ότι το ΔΗΚΟ και ο υποψήφιος του θα δώσουν τις οφειλόμενες εξηγήσεις σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του συνεταιρισμού. Την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες οι οποίοι έχουν πλέον μπροστά τους ξεκάθαρες επιλογές, καταλήγει ο ΔΗΣΥ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας