Πέμπτη 18 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Είδε την ΔΕΟΚ ο Χριστοδουλίδης-«Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση»

  16/06/2022 17:37
Είδε την ΔΕΟΚ ο Χριστοδουλίδης-«Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση»

Είδε την ΔΕΟΚ ο Χριστοδουλίδης-«Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση»

  16/06/2022 17:37

Έγγραφο με τις θέσεις της για όλα τα εργασιακά θέματα, έδωσε την Πέμπτη η ηγεσία της ΔΕΟΚ, στον υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της συντεχνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός αλλά με ουρά στη διεξαγωγή debate ο Χριστοδουλίδης-«Υπάρχει πολύ άγχος»

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΔΕΟΚ, η ηγεσία της ΔΕΟΚ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις και τις προτάσεις του κ. Χριστοδουλίδη «για σημαντικά θέματα όπως η οικονομία, οι πολιτικές κοινωνικής πρόνοιας, το συνταξιοδοτικό και η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση».

Αναφέρεται οτι ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ ανέλυσε και ανέδειξε της κύριες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας με ιδιαίτερη έμφαση στη θεσμοθέτηση Γενικού Κατώτατου Μισθού, την επαναφορά της ΑΤΑ, τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος και τη νομική ρύθμιση των συλλογικών συμβάσεων.

Η ΔΕΟΚ επέδωσε στον υποψήφιο πρόεδρο έγγραφο στο οποίο περιλαμβάνονται αναλυτικά οι θέσεις της για όλα τα εργασιακά θέματα, προστίθεται. 

Η συνάντηση, αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε «σε εξαιρετικά καλό κλίμα» και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί σύντομα για περαιτέρω συζήτηση των θεμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν βιάζονται ΕΔΕΚ και Χριστοδουλίδης-Αξιολόγησαν τα δεδομένα και τα ξαναλένε

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας