Αποχαιρετούν τη Ζέτα οι εργοδοτικές οργανώσεις-«Στο καλό αρχόντισσα»

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν οι εργοδοτικές οργανώσεις για τον θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς, σε ηλικία 68 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή, έπειτα από ρήξη ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σύσσωμες οι εργοδοτικές οργανώσεις, αλλά και συντεχνίες αποχαιρετούν την Ζέτα Αιμιλιανίδου, μη μπορώντας να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό της.

Η OEB, σε ανακοίνωσή της, «εκφράζει συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου. Με απαράμιλλο επαγγελματισμό και βαθιά ανθρώπινη & κοινωνική ενσυναίσθηση, χάραξε ανεξίτηλα το αποτύπωμα της στην ιστορία της Κύπρου και στις καρδιές μας».

Με τη σειρά του, ο γενικός διευθυντής της ΟΕΒ, Μίχαλης Αντωνίου, έγραψε στο Twitter, στο καλό Αρχόντισσα, σε ευχαριστούμε για όλα...»

«Το έργο της Ζέτας Αιμιλιανίδου υπήρξε πολυσήμαντο και πολυδιάστατο»

Από την πλευρά του, το Κυπριακό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) εξέφρασε την έντονη θλίψη του, για τον πρόωρο θάνατο της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

«Η Ζέτα Αιμιλιανίδου υπήρξε για πολλά χρόνια στενότατος συνεργάτης του ΚΕΒΕ και ως Υπουργός από κοινού προωθήσαμε πολλές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά θέσμια της Κύπρου», σημειώνει το ΚΕΒΕ.

Επισημαίνει ακόμα ότι, «το έργο της Ζέτας Αιμιλιανίδου υπήρξε πολυσήμαντο και πολυδιάστατο με αποκορύφωμα τη διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας, στις επιχειρήσεις και στους εργαζομένους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΒΕ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους της. Αιωνία η μνήμη της».

Σε ανάρτησή της, η ΣΕΚ έγραψε, «στο καλό Ζέτα μας. Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στους εργαζόμενους στην κοινωνία και στον τόπο μας. Θα μας λείψεις. Συλλυπητήρια στον Αχιλλέα, στην Ήρα, στη Χλόη σου και στην υπόλοιπη οικογένεια σου. Aιωνία σου η Μνήμη».

Ο γενικός γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ, Στρατής Ματθαίου, στη δική του ανάρτηση, έγραψε, «εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Ένας άνθρωπος που πάντοτε την χαρακτήριζαν το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αξιοπρέπεια. Το κενό που αφήνει, πραγματικά δυσαναπλήρωτο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Χάρης Λοϊζίδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε, ένας τεράστιος άνθρωπος έφυγε απόψε . Μια προσωπικότητα με απίστευτο σθένος και ομορφιά ψυχής .Καλό σου ταξίδι Ζετα μας. Ο Θεός ας αναπαύσει την υπέροχη ψυχή σου. Πάντα θα θυμόμαστε τον δυναμισμό σου και την απίστευτη σου υπομονή. Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η θεσμική αντιπαράθεση, οι αναπόφευκτες πολιτικές αποφάσεις και οι μεταρρυθμίσεις στα σκαριά
Αυξημένοι παραμένουν οι κίνδυνοι στον χρηματοπιστωτικό τομέα λένε επόπτες ΕΕ
Τατάρ: Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ ήταν ως «τρίτο πραξικόπημα» και εμπόδιο στη λύση
Άνευ ανθυποψηφίου ανακηρύχθηκαν 29 Πρόεδροι και 117 μέλη κοινοτήτων στη Λεμεσό
Στο Άτυπο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ η Ραουνά-Στο επίκεντρο το κράτος δικαίου
Εκτίμηση για ρόλο Κύπρου στη μεταφορά ανθρ. βοήθειας στη Γάζα από Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή
Ανέλυσαν σενάρια για ταχεία ανάπτυξη των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ Χριστοδουλίδης και CEO της Eni
Ανακήρυξη 29 κοινοταρχών χωρίς ανθυποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Πάφου
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο οκτώ Κοινοτάρχες της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ