Σφοδρή επίθεση ΕΛΑΜ με φόντο τα επεισόδια-«Στο Μαρί μιλούσαν για τραμπούκους»

Ως μια συντονισμένη επίθεση κατά των αστυνομικών, χαρακτηρίζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΕΛΑΜ, τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες τριγύρω από τα επεισόδια που έγιναν στη Λευκωσία το απόγευμα του Σαββάτου. 

Όπως αναφέρει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, «χωρίς να μας προκαλεί καμία εντύπωση, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες πολιτικά κόμματα να εξαπολύουν συντονισμένη επίθεση κατά των αστυνομικών, που καλέστηκαν να εφαρμόσουν το διάταγμα του κράτους και να καταστείλουν μια απαγορευμένη συγκέντρωση ακροαριστερών ομάδων, το Σάββατο 13/02/21.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Προφανώς, το ΑΚΕΛ και οι συνοδοιπόροι του, ενόψει εκλογών θα επιθυμούσαν να τους αφήσουν ανεξέλεγκτους, για να επαναλάβουν τα όσα έπραξαν πριν λίγους μήνες στο οδόφραγμα της Λήδρας, χτυπώντας εν υπηρεσία στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς».

Την ίδια ώρα, προσθέτει το ΕΛΑΜ, «είναι οι ίδιοι που σιωπούσαν όταν αποδεδειγμένα – με απόφαση δικαστηρίου – ασκήθηκε υπέρμετρη κρατική βία σε όσους διαδήλωναν ενάντια στην εγκληματική διακυβέρνηση Χριστόφια τον Ιούνιο του 2011, για την τραγωδία στο Μαρί.

Είναι αυτοί που σε άλλες περιπτώσεις αποκαλούσαν «τραμπούκους» όσους διαμαρτύρονταν κατά των κατακτητών της πατρίδας μας, ενώ απαιτούσαν την παραδειγματική τιμωρία των νεαρών που σε μια συμβολική κίνηση έκαψαν το σύμβολο της κατοχής».

Το ΕΛΑΜ ως θέση αρχής, καταλήγει, «υπερασπίζεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης του κάθε πολίτη. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό, που αποτελούν παλιές γνωστές μεθόδους της επαγρύπνησης, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κουκουλοφόροι έριχναν πέτρες σε οχήματα στη Λευκωσία-Τραυματίστηκε ένα πρόσωπο
Κάλεσμα Προέδρου στους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις Ευρωεκλογές
Ν. Χριστοδουλίδης: Σκοπός μας η περαιτέρω αναβάθμιση της Ανώτερης Εκπαίδευσης
Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς σε όχημα
Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε ορεινή κοινότητα περιμένοντας το ασθενοφόρο
To αδιέξοδο της επόμενης μέρας μετά την απόφαση για Θανάση-Η μπάλα αναπόφευκτα στο γήπεδο της Κυβέρνησης
Φωτιές σε δυο σημεία κοντά στο ΓΣΠ έθεσαν σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Βίντεο από τη Χαμάς με τον Ισραηλινό όμηρο Ναντάβ Πόπλεγουελ
Απόδοση ευθυνών ζητά το ΑΚΕΛ μετά την απόφαση για Θανάση-«Η Εισαγγελία είναι προφανώς και πολλαπλά εκτεθειμένη»
«Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και δεν άνοιγε»-Το χρονικό της φρίκης με το νεκρό βρέφος