ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Καταγγελία σε βάρος γνωστού πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση

Την ώρα που η Αστυνομία διερευνά καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του αθλητισμού, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες από πρόσωπα του πολιτισμού, μια νέα υπόθεση έρχεται να ανοίξει για τα καλά τον ασκό του Αιόλου και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρίσκεται γνωστός πολιτικός, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε γραπτή καταγγελία από νεαρή, για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η νεαρή κατήγγειλε πως πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ηλικία 24 ετών, είχε συναντηθεί με τον πολιτικό, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να την βοηθήσει να βρει εργασία.  

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ βρίσκονταν στην οικία του πολιτικού, στην οποία μετέβη η νεαρή για να συζητήσουν, αυτός προέβη σε άσεμνες πράξεις εναντίον της. 

Η τότε 24χρονη, δεν προέβη ποτέ σε καταγγελία, ωστόσο, στον απόηχο των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών για τέτοιου είδους υποθέσεις, αποφάσισε να μιλήσει.

Η νεαρή έδωσε λεπτομερή κατάθεση στις Αρχές, κατονομάζοντας τον πολιτικό. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και τη λήψη καταθέσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία, για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως ο πολιτικός διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής και στη συνέχεια εξελέγη ως ευρωβουλευτής. Τα υπό διερεύνηση αδικήματα, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ευρωβουλευτής. 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών