Φόβοι για τη ζωή της Αριστοτέλους, έτοιμη να παραιτηθεί για λόγους ασφαλείας

Τεράστιο ντόρο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις με ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος φέρεται να είχε επικοινωνία με βαρυποινίτη, ζητώντας του βίντεο, πληροφορίες και στοιχεία κατά της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, με σκοπό την εξόντωση της, δίνοντας του μάλιστα οδηγίες να «βιαστεί», αφού φημολογείται πως ενδεχομένως να τοποθετηθεί σε άλλη θέση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκάνδαλο βόμβα με στέλεχος Αστυνομίας-Συνωμοτούσε με βαρυποινίτη για εξόντωση Αριστοτέλους

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου, καθότι πρόκειται για ένα πρωτοφανές σκάνδαλο που σείει συθέμελα την Αστυνομία, η οποία καλείται να πάρει καθοριστικές αποφάσεις, δείχνοντας ξεκάθαρα πως τάσσεται ενάντια σε κρούσματα διαφθοράς αλλά και πως εφαρμόζει το ίσα τον νόμο.   

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων, που φέρεται να απέστελνε ο αξιωματικός στον βαρυποινίτη, δείχνουν χρηματισμό, υποσχέσεις για κλείσιμο υπόθεσης και βοήθεια στην αίτηση αποφυλάκισης του, ως αντάλλαγμα για την αποστολή του βαρυποινίτη, ο οποίος είχε στην κατοχή του παράνομο κινητό, σε εφαρμογές του οποίου εντοπίστηκε το προσωπικό τηλέφωνο του αξιωματικού. 

Τα όσα αποκαλύπτονται ανάγκασαν την υπουργό Δικαιοσύνης να συγκαλέσει έκτακτες συσκέψεις με τον Αρχηγό Αστυνομίας και την Διευθύντρια των Φυλακών, η οποία όπως δήλωσε, είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη θέση της σε περίπτωση που ο αξιωματικός δεν τεθεί σε διαθεσιμότητα, κάτι που έχει προκαλέσει αναβρασμό στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα, ενώ από την άλλη προκαλεί πονοκέφαλο και στην Κυβέρνηση. 

Όπως η ίδια δήλωσε, αρνείται να συμβιβαστεί με τη διαφθορά και ξεκαθάρισε πως εάν δεν τεθεί σε διαθεσιμότητα, προτίθεται να αποστείλει επιστολή στην Επιτροπή Δημόσια Υπηρεσίας για μετακίνηση της. 

Την ίδια ώρα, η Άννα Αριστοτέλους εκφράζει φόβους για τη ζωή της, αφού ένας αξιωματικός που έχει καθήκον για την τήρηση του νόμου φαίνεται να διέπραξε ποινικά αδικήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο πρόσφατο παρελθόν η Διευθύντρια των Φυλακών είχε δεχθεί απειλές, που είναι άμεσα συνυφασμένες με την συγκεκριμένη υπόθεση.   

Στο φως μηνύματα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, το ανώτατο στέλεχος αναφέρει στα μηνύματα, τα οποία αποστέλλονταν μέσω του telegram, αποκαλύπτεται χρηματισμός του κρατούμενου για την… συνδρομή του, τα οποία, έλαβε μέσω δεύτερου αστυνομικού, ο οποίος κατονομάζεται, με τον βαρυποινίτη να ευχαριστεί τον ανώτερο αξιωματικό και να τον ενημερώνει πως θα του αποστείλει νέες πληροφορίες από κρατούμενους. Η εν λόγω συνομιλία επιβεβαιώνεται από δεύτερη που είχε με το τρίτο πρόσωπο, το οποίο καλεί να μην αναφέρει οτιδήποτε και πως «ο χχχ και ο χχχ είναι φίλοι μου».

Παράλληλα, στα ανταλλάγματα που φαίνεται να έλαβε ο βαρυποινίτης ήταν και κλείσιμο υπόθεσης τροχαίου, αφού υπάρχει μήνυμα όπου ο αξιωματικός τον ενημερώνει πως θα ζητήσει τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία δεν καταχωρήθηκε ακόμη, με το στέλεχος να υπόσχεται «θα προσπαθήσω να την κλείσω». Ακολουθεί νέα συνομιλία, όπου ο αξιωματικός φαίνεται να του αναφέρει πως «θα του κλείσω την υπόθεση του … σου», ενημερώνοντας τον πως ζήτησε το φάκελο της υπόθεσης, λέγοντας του «δώσε μου λίγες μέρες και θα σου δώσω αποτέλεσμα».

Επίσης, ο αξιωματικός ζητούσε μεταξύ άλλων από τον βαρυποινίτη, να του αποστείλει βίντεο με προσωπικές στιγμές της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών ή της ανώτερης λειτουργού Αθηνάς Δημητρίου. Σε ένα απ’ αυτά τα μηνύματα, ο αξιωματικός έγραφε, «υπόψιν σου ότι φημολογείται ότι θα φύγει σύντομα η Άννα για άλλη θέση. Στείλε μου τα βίντεο όσο πιο σύντομα γίνεται, διότι θέλω να κάνω πράγματα πριν να φύγουν τα κορίτσια από τις Φυλακές».

Σε άλλο από τα μηνύματά του, ο αξιωματικός έγραψε στον βαρυποινίτη, ότι «το μόνο που θέλω είναι κάποια βίντεο που να την κάφκουν. Εάν έχεις ή αν βρεις, στείλε μου τα και ξέρω τι θα κάνω και πριν πάει σε άλλη θέση η Άννα. Όταν ο βαρυποινίτης ζήτησε διευκρίνιση για το κατά πόσον το βίντεο πρέπει να είναι από την προσωπική ζωή της κ. Αριστοτέλους, ο αξιωματικός απάντησε «ένα τέτοιο βίντεο θέλουμε και τίποτα άλλο. Προσπάθησε και θα μιλήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Βγαίνει στις τηλεοράσεις, μιλά για πάταξη εγκλήματος, αλλά συνδράμει σε αυτό»

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»