Της έκλεισε διαμονή σε ξενοδοχείο αλλά δεν πλήρωσε τα σπασμένα-Χειροπέδες σε 48χρονο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 48χρονος ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστοπροσωπίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 29χρονου υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 18 Μαΐου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε χθες από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα μονοήμερης κράτησής του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 04 Μαρτίου, 2022, ύποπτος άντρας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, έκανε κράτηση σε ξενοδοχείο στην επαρχία Λεμεσού, εκ μέρους γυναίκας, και ανέφερε ότι τα έξοδα διαμονής της θα αποπληρώσει ο ίδιος. Την ίδια μέρα, η 49χρονη  παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, όπου διέμεινε μέχρι και τις 16 Μαρτίου, όταν και φέρεται να αναχώρησε χωρίς να διευθετήσει την πληρωμή των οφειλών της για διαμονή και διατροφή στο ξενοδοχείο.

Το συνολικό χρηματικό ποσό των οφειλών, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία η Διεύθυνση του ξενοδοχείου στις 17 Μαρτίου, είναι πέραν των 2,770 ευρώ.

Από τις εξετάσεις έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 48χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης. Δικαστικό ένταλμα εκδόθηκε και εναντίον της 49χρονης, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 23 Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, που αναμένεται σήμερα να προχωρήσει σε καταχώρηση της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για εκδίκαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα