Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για τα επεισόδια έξω από το Παπαδόπουλος

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ένα αναζητούμενο πρόσωπο, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλωνας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο, το οποίο απεικονίζεται στις φωτογραφίες, που δόθηκαν από τις Αρχές στη δημοσιότητα, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους, παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία. 

Ανακρινόμενος, ο 30χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια και κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών. Ο νεαρός αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν μαρτυρία για τον τραυματισμό του 20χρονου οι Αρχές-Συλλέγουν τεκμήρια

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά άλλα εννέα πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το στάδιο της Λάρνακας. 

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, τραυματίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που μαινόταν σε χωράφι στην περιοχή, κοντά στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται πως, η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος που διαμένει πλησίον του σταδίου, πήγε βόλτα τους σκύλους του και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε τη φωτιά, επιχειρώντας να την σβήσει. Την ίδια στιγμή, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, κάτι το οποίο διερευνά η Αστυνομία.

Άμεσα ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 20χρονος, νοσηλεύεται σε καταστολή, στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός... Ήταν περαστικός, πήγε να σβήσει φωτιά και του έριξαν μολότοφ

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι