Συγκλονισμός... Ήταν περαστικός, πήγε να σβήσει φωτιά και του έριξαν μολότοφ

Συνεχίζει τις έρευνες της η Αστυνομία γύρω από τον κρίσιμο τραυματισμό του 20χρονου, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο σώμα του, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρίσιμα 20χρονος από τα επεισόδια στο Παπαδόπουλος-Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες προκύπτει ότι ο 20χρονος διαμένει πλησίον του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και δεν είναι οπαδός των δύο ομάδων. Σε κάποια στιγμή, πριν την έναρξη του αγώνα και πριν εκτυλιχθούν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, ο 20χρονος είχε βγει βόλτα με τους σκύλους του στην περιοχή. Τότε, αντιλήφθηκε φωτιά σε χωράφι και αμέσως προσέτρεξε στο σημείο, επιχειρώντας να την σβήσει. Κατά τον δεδομένο χρόνο, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, ωστόσο είναι κάτι που διερευνάται, ώστε να επιβεβαιωθεί μέσω από οπτικοακουστικό υλικό. 

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατροί έκριναν πως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

Ο 20χρονος, νοσηλεύεται σε καταστολή, στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, με την κατάστασή του, να είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή και τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα να θεωρούνται κρίσιμα, αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του. 

Την ίδια ώρα, οι Αρχές, εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και βίντεο, για να διαπιστώσουν από το οπτικό υλικό τι ακριβώς συνέβη, ενώ παράλληλα, λαμβάνονται καταθέσεις από πρόσωπα που ήταν στο χώρο, ώστε να αποσαφηνιστεί η κατάσταση.  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισόδια στο Παπαδόπουλος, επενέβη ο Αίαντας-Ρίψη κροτίδων και πετροβολισμοί

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι έριξαν πέτρες, κροτίδες και φωτοβολίδες, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Η Αστυνομία, για να επιβάλει την τάξη, έκανε χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος Αίαντας.    

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν εξάλλου, ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας, ενώ οπαδοί άναψαν μικρές εστίες φωτιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν, μετά από παρέμβαση των μελών της Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Πάντως, έντονες προκλήσεις υπήρξαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού είχαν δημιουργηθεί πολλές αντεγκλήσεις και έπεσαν στο γήπεδο κροτίδες, ενώ υπήρξε και ρίψη αντικειμένων, μεταξύ της δυτικής κερκίδας που βρίσκονταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, αλλά και της βόρειας, που βρίσκονταν οι οπαδοί του Απόλλωνα.

Για τα εν λόγω περιστατικά, η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα του σταδίου, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους δράστες. 

 

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον