Ψάχνουν μαρτυρία για τον τραυματισμό του 20χρονου οι Αρχές-Συλλέγουν τεκμήρια

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο 20χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα, την ώρα που επιχείρησε να σβήσει φωτιά, που μαινόταν σε χωράφι στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, που διαμένει πλησίον του σταδίου της Λάρνακας, πήγε βόλτα τους σκύλους του και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε τη φωτιά, επιχειρώντας να την σβήσει. Κατά τον δεδομένο χρόνο, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, ωστόσο είναι κάτι που διερευνάται, ώστε να επιβεβαιωθεί μέσω από οπτικοακουστικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός... Ήταν περαστικός, πήγε να σβήσει φωτιά και του έριξαν μολότοφ

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 20χρονος, νοσηλεύεται σε καταστολή, στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή και τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα να θεωρούνται κρίσιμα, αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρίσιμα 20χρονος από τα επεισόδια στο Παπαδόπουλος-Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σε δηλώσεις του στην Κρατική Τηλεόραση ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, κληθείς να τοποθετηθεί για το περιστατικό ανέφερε πως η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, για να μπορέσει να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. «Τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η Αστυνομία επέμβηκε άμεσα. Οι οπαδοί είχαν τοποθετήσει και κάποιες εστίες φωτιάς σε χωράφια, όπου υπάρχουν ξηρά χόρτα, το τι ακολούθησε από εκεί και πέρα το διερευνούμε».

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρέου η Αστυνομία διερευνά, επίσης, εάν ρίχθηκε μολότοφ εναντίον του 20χρονου. «Είναι πολύ σύντομα να τοποθετηθούμε. Διερευνάται εάν ρίχθηκαν και μολότοφ στην περιοχή. Εντοπίστηκαν κάποια τεκμήρια στην περιοχή και στο σημείο που τραυματίστηκε ο 20χρονος, που μας παραπέμπουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η μαρτυρία που αναζητούμε είναι για να διαπιστώσουμε τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 20χρονος. Το περιστατικό έγινε λίγο πιο κάτω από το στάδιο και γι' αυτό αναζητούμε μαρτυρία».

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν βίντεο, στα οποία καταγράφονται οι στιγμές των επεισοδίων, ανάμεσα σε οπαδούς σε χωράφι έξω από το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, ρίχνοντας πέτρες, ενώ γίνονται μάχες σώμα με σώμα.  

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εξασφάλισε οπτικό υλικό και το απόγευμα της Κυριακής δημοσίευσε  φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων.

Πρόκειται για δέκα πρόσωπα, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους. 

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Αυτοί είναι οι δέκα αναζητούμενοι:

  

   

 

  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισόδια στο Παπαδόπουλος, επενέβη ο Αίαντας-Ρίψη κροτίδων και πετροβολισμοί

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους