Μπούκαραν σε διαμέρισμα και βρήκαν ναρκωτικά-Χειροπέδες στον ένοικο

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων του διαμερίσματος, άντρα ηλικίας 34 ετών και γυναίκας ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκαν 12 νάιλον συσκευασίες κάνναβης βάρους 29,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και ένα αλεστήρι.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από περαιτέρω έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα, ανευρέθηκαν 18 τεμάχια από πλαστικό καλαμάκι, τα οποία περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 15.8 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 21 ρολόγια χειρός διαφόρων μαρκών, τέσσερις καδένες (λαιμού και χεριού), ένα επίχρυσο δαχτυλίδι, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, για τα οποία ο 34χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 34χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον της 25χρονης, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα