Προσπάθησε να πυροβολήσει θήραμα ο 17χρονος, σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του

Ασύλληπτη τραγωδία στο Σούνι, όπου γιος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του, Αντώνη Χαριλάου, τον οποίο είδε να πέφτει νεκρός στο έδαφος και να αφήνει την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί το πρωί στο Σούνι για κυνήγι, ωστόσο έμελλε να είχε τραγική κατάληξη. 

Ο 17χρονος γιος, στην προσπάθεια του να πυροβολήσει θήραμα, λόγω και της απειρίας του, πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 45χρονος Ελληνοκύπριος να σωριαστεί στο έδαφος. 

​Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «γύρω στις δέκα το πρωί, 45χρονος, ενώ βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή Ζανακιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».  

Ο 17χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, τόσο από τον ανήλικο όσο και από κυνηγούς που άκουσαν τις φωνές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία έχουν κληθεί οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά «κυνηγετικό ατύχημα». 

Ο 17χρονος συνελήφθη, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση θανάτου εξ αμελείας, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών (κυνηγετικά φυσίγγια). Ο ανήλικος αναμένεται να οδηγηθεί σε Κυβερνητικό Ψυχολόγο για εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Προτεραιότητα η δημόσια τάξη-«Οι πολίτες όχι μόνο πρέπει να αισθάνονται αλλά και να είναι ασφαλείς»
Απουσιάζει 14χρονος από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Το Σάββατο αποφασίζει το Δικαστήριο για τους τρεις συλληφθέντες για 20 διαρρήξεις και κλοπές
Τι τραγικό... Έφτασαν τη μάνα του Θανάση στο σημείο να χαίρεται που αποδείχθηκε δολοφονία....
Μόνο το ένα τέταρτο των αιτητών ή κατόχων ασύλου εισφέρουν στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Σ. Μάτσας στον REPORTER: «Μπορούν να διατυπωθούν ποινικές ευθύνες ακόμη και τώρα για τον Θανάση»
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην κοινότητα Ανάγυιας
Υπεραμύνεται των ενεργειών στον Άγιο Σίλα ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών
Σε χωματερή βρέθηκε το νεκρό βρέφος στην Ελλάδα-Φέρει χτυπήματα στο κεφάλι
Εξαφανίστηκαν πέντε παιδιά από νοσοκομείο στην Πάτρα, ενώ διερευνάτο αν ήταν θύματα κακοποίησης