Ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον Ευαγγέλου-Πάνω από τρεις σφαίρες, πισώπλατα τα πυρά

Πάση θυσία νεκρό φαίνεται να ήθελαν τον 53χρονο Ανδρέα Ευαγγέλου, οι δύο δράστες που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου του που έφερε το όνομα του, το βράδυ της Τρίτης, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εκτέλεσαν τον 53χρονο-Καραδοκούσαν και χτύπησαν πριν εξέλθει από το όχημα

Η Αστυνομία, μετά το μαφιόζικο χτύπημα, τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η δολοφονία του συνδέεται άμεσα με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βεντέτες, ενώ έρχεται μερικούς μήνες μετά την εκτέλεση του 34χρονου γαμπρού του, Μάριου Γεωργίου, άλλως «Μαριούθκιας».  

Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες, έπειτα από τις οποίες περισυλλέχθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ το πρωί της Τετάρτης, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, επέστρεψαν στη σκηνή του εγκλήματος, όπου διεξήγαγαν νέες εξετάσεις, ελπίζοντας ότι θα εντοπίσουν επιπρόσθετα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. 

Ήδη, μέλη της Αστυνομίας έχουν αρχίσει να χαρτογραφούν την γύρω περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να διαπιστωθούν κατά πόσο καταγράφηκαν οποιεσδήποτε κινήσεις. Ήδη πάντως, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία από ένα κλειστό κύκλωμα, στο οποίο φαίνεται μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, να ακολουθεί το όχημα του 53χρονου. Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε το θύμα. 

Όπως προκύπτει, το χτύπημα ήταν επαγγελματικό και οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν τις κινήσεις του στόχου, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πατήσουν την σκανδάλη, από κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. 

 

Όπως φαίνεται από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο Ευαγγέλου, δέχθηκε τα πυρά από το πίσω τζάμι του οχήματος, ενώ εκ πρώτης όψεως, φαίνεται οι πως οι σφαίρες που τον έπληξαν είναι πάνω από τρεις, οι οποίες τον βρήκαν στην πλάτη και η μία κοντά στο κεφάλι. 

Ωστόσο, περαιτέρω φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στις 10:30, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμβόλαιο θανάτου η νέα γκανγκστερική εκτέλεση-Πρώην πεθερός του Μαριούθκια το θύμα

Είχε ανοιχτά μέτωπα

Οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε ανοιχτά μέτωπα και ως εκ τούτου, οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση. 

Το θύμα, ήταν ο πεθερός του 34χρονου Μάριου Γεωργίου, άλλως Μαριούθκιας, τον οποίο επαγγελματίες εκτελεστές, δολοφόνησαν τον περασμένο Απρίλιο, επίσης στη Λάρνακα. Παρόλα αυτά, οι δύο υποθέσεις δεν θεωρείται δεδομένο ότι συνδέονται, όμως αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί κατά την πορεία των ερευνών.

Ήδη από το ΤΑΕ Λάρνακας από χθες βράδυ άρχισαν να περνούν διάφορα άτομα ώστε να εξεταστεί το άλλοθι τους, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να προκύπτει οτιδήποτε. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήξη εξέλιξη, ωστόσο ο γρίφος που καλούνται να λύσουν θεωρείται πολύ δύσκολος, αφού η ιστορία έδειξε πως οι υποθέσεις στις οποίες επαγγελματίες εκτελεστές αφήνουν την σφραγίδα τους, παραμένουν ανεξιχνίαστες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαριούθκιας, υπ’ αριθμόν 18… Η σφραγίδα του εκτελεστή και οι άριστοι των αρίστων 

 

Δειτε Επισης

Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους