Τετάρτη 10 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Έριξαν φωτοβολίδα μέσα στο δωμάτιο και με κλείδωσαν μέσα... Ήταν να πεθάνω»

  19/07/2021 11:36
«Έριξαν φωτοβολίδα μέσα στο δωμάτιο και με κλείδωσαν μέσα... Ήταν να πεθάνω»

«Έριξαν φωτοβολίδα μέσα στο δωμάτιο και με κλείδωσαν μέσα... Ήταν να πεθάνω»

  19/07/2021 11:36

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε όταν οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο συγκρότημα Δίας, περιέγραψε ο υπεύθυνος της Πύλης, Δημήτρης Σκούρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η μάχη έξω από το Προεδρικό-Η επίθεση και η αντεπίθεση της Αστυνομίας

Η μαρτυρία του συγκλονίζει και καταδεικνύει, πως η ζωή εργαζομένων τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο από την άνανδρη επίθεση των εγκληματικών στοιχείων. «Έσπασαν από τα κουγκριά χαμέ, μπήκανε μέσα. Έκλεισα τον γενικό να μην προχωρήσουν και με κλείδωσαν μέσα. Έριξαν φωτοβολίδα μέσα στο δωμάτιο και με κλείδωσαν. Λιποθυμούσα και έλεγα μεν πέσεις γιατί αν πέσεις θα σε σκοτώσουν..», ανέφερε ο κ. Σκούρος. 

Ο ίδιος πήρε τον Πυροσβεστήρα και την έσπασε. Μετά έτρεξε μέσα και είπε στους εργαζόμενους να κρυφτούν στα δωμάτια και ότι έρχονται κουκουλοφόρο. «Πήρα τον πυροσβεστήρα, έσπασα το τζάμι και πετάχτηκα έξω. Έτρεξα και ειδοποίησα τη γραμματέα να φύγουν όλοι και να πάνε στα υπόγεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κρατούσαν όλοι πάνω τους. Από πέτρες, τούβλα και όλοι με κουκκούλες».  

Όπως διηγείται, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και παρά τα όσα προκάλεσαν, κάποιοι επέστρεψαν τα ξημερώματα και εκτόξευσαν απειλές. «Η ώρα 3:00 πέρασαν ξανά και φώναζαν θα έρθουμε να σας ξανά κρούσουμε».

Από την πρωτοφανή επίθεση κάηκαν και υπέστησαν ζημίες εννέα ιδιωτικά οχήματα και τέσσερα του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Δίας.

22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας