Δυο θανατηφόρα μέσα σε λίγη ώρα... Νεκρός μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού ακόμη ένας συνανθρωπός μας έσβησε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον δρόμο Ξυλοφάγου-Λιοπετρίου, οι δυο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους. 

Αποτέλεσμα, ήταν ο ένας ο οδηγός της μοτοσικλέτας να τραυματιστεί θανάσιμα. Η σορός του άτυχου άνδρα, δεν είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση και η ταυτότητά του θα εξακριβωθεί με τη μέθοδο του DNA. 

Ο 24χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως σοβαρή. 

Λόγω της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δρόμος Λιοπετρίου-Ξυλοφάγου παρέμεινε κλειστός και άνοιξε μετά από αρκετές ώρες, λίγο μετά τις 16:00.

Λίγη ώρα αργότερα σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.10 χθες βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μηνά, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα