Κρυβόταν σε ερμάρι ο ύποπτος για το φονικό-«Για 30 ευρώ εσκότωσες το παπά μου»

Ένταση σημειώθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου οδηγήθηκε ο 33χρονος ύποπτος για το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε χώρο στάθμευσης στην Μονή, με θύμα τον 57χρονο Χρήστο Σιακού. «Για 30 ευρώ εσκότωσες το παπά μου», φώναζε το ένα από τα παιδιά του θύματος, στη θέα του υπόπτου, με την Αστυνομία να λαμβάνει μέτρα για αποφυγή επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στον 33χρονο που καταζητείτο για το φονικό-Εξετάζονται κάμερες

Σύμφωνα με υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 57χρονος πατέρας με τον 25χρονο γιο του, είχαν κλείσει ραντεβού με τον 33χρονο ύποπτο, έξω από περίπτερο, προκειμένου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Σε κάποια στιγμή, ο 27χρονος και ο 33χρονος, ενώ βρισκόντουσαν στο όχημα του υπόπτου, λογομάχησαν για την τιμή των ναρκωτικών, με τον ύποπτο να ζητά 100 ευρώ, ενώ ο γιος του θύματος του έδινε 70 ευρώ.  

Ακολούθως, ο 27χροος εξήλθε από το όχημα, παίρνοντας τα χρήματα, ωστόσο τον ακολούθησε ο 33χρονος, ο οποίος τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια, ο 57χρονος που περίμενε το γιο του στο όχημα του, κατέβηκε και επενέβη, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να τον χτυπήσει και να σωριαστεί στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος εισήλθε στο όχημα του και αφού πάτησε γκάζι, χτύπησε και σκότωσε τον 57χρονο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί την επόμενη ημέρα στην οικία του, κρυμμένος στο ερμάρι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης, αρνούμενος την διάπραξη του εγκλήματος, εμμένοντας μέχρι σήμερα στην εκδοχή του.

Το όχημα του 33χρονου εντοπίστηκε ακινητοποιημένο στα Κλαυδιά, ενώ η Αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία από πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε ο 33χρονος, ζητώντας του να τον παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο του χωριού.  

Ο ανακριτής της υπόθεσης ζήτησε την οκταήμερη κράτηση του υπόπτου, με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα της Αστυνομίας, αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων, ενώ εξετάζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Επίσης, αναμένεται να γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καυγάς κατέληξε σε φονικό-Σκότωσε τον πατέρα μπροστά στον γιό με το όχημα του

Δειτε Επισης

Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-«Προκλήθηκε από την έντονη παρουσία μας και τις συλλήψεις»
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Εικόνες καταστροφής στη Βραζιλία-Μάχη ενάντια στον χρόνο δίνουν οι διασώστες (vids&pics)
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
BINTEO: Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Στον πλήρη τερματισμό του πολέμου σκαλώνουν οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για νέα εκεχειρία
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)