Τους έστησε καρτέρι η ΥΚΑΝ και τους έπιασε με περισσότερο από ένα κιλό κάνναβη

Χειροπέδες σε δύο νεαρά άτομα, που εντοπίστηκαν με ποσότητα κάνναβης στην κατοχή τους, πέρασε η Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:30 χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία, ανακόπηκε για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας σκούτερ το οποίο οδηγείτο από άνδρα ηλικίας 21 ετών. Τα μέλη της Αστυνομίας, στη συνέχεια, προέβησαν σε έλεγχο και εντόπισαν, μέσα σε τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή του ο νεαρός, νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 1,206 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €220, που εντοπίστηκε στην κατοχή του, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο διαμέρισμα, όπου διαμένει ο 21χρονος μαζί με γυναίκα ηλικίας επίσης 21 ετών, κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 8 γραμμαρίων και ένα αλεστήρι εντός του οποίου υπήρχαν ίχνη κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο της 21χρονης, εντοπίστηκε επίσης στο χώρο αποσκευών μια τσάντα ώμου μέσα στην οποία υπήρχαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 47 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Η 21χρονη επίσης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή τους. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό

Εν τω μεταξύ, έφοδο σε οικία 68χρονης πραγματοποίησε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην οικία της 68χρονης, χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν στην κουζίνα της κατοικίας μέσα σε 16 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων και μέσα σε 19 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα άσπρης ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην κουζίνα του σπιτιού επίσης ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

Για την ποσότητα ναρκωτικών που ανευρέθηκε, η 68χρονη πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτή συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

LIVE: Οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση Θανάση-Απορρίπτει τα περί δολοφονίας του 26χρονου η Εισαγγελία
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι
Συνελήφθη 19χρονος που εντοπίστηκαν στην κατοχή του κροτίδες