Εστιατόριο σέρβιρε σε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπτό όριο-Πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Πρόστιμο σε ιδιοκτήτη εστιατορίου, αλλά και στον ιδιοκτήτη μπυραρίας επέβαλε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιεί για επίβλεψη της τήρησης των μέτρων, που επέβαλε η Κυβέρνηση, για αναχαίτιση του κορωνοϊού. Εξάλλου, στα ύψη βρίσκονται και οι καταγγελίες των πολιτών που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εστιατόριο που καταγγέλθηκε βρίσκεται στη Λάρνακα και εντοπίστηκε να σερβίρει σε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπτό. Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 1,500 ευρώ στον ιδιοκτήτη. Παράλληλα, πρόστιμο 500 ευρώ επιδόθηκε και στον ιδιοκτήτη μπυραρίας στη Λευκωσία, αφού σέρβιρε σε πελάτες που κάθονταν σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία προέβη σε συνολικά 8,988 ελέγχους και προέκυψαν 182 καταγγελίες πολιτών. Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1,109 έλεγχοι και προέκυψαν 34 καταγγελίες πολιτών, στην Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2,656 έλεγχοι και προέκυψαν 93 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1,185 έλεγχοι και προέκυψαν 22 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 15 πολίτες από συνολικά 1,272 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 11 πολίτες από 1,345 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν και στην περιοχή της Μόρφου καταγγέλθηκαν 3 πολίτες από το σύνολο των 791 ελέγχων που πραγματοποίησε η Αστυνομία.

Εξάλλου, καταγγέλθηκαν άλλοι 4 πολίτες, από τους 585 ελέγχους που πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας, σε παγκύπρια βάση, ενώ από τους 44 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική, δεν προέκυψαν καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 37χρονος για κλοπή καλωδίων και εργαλείων αξίας 140 χιλιάδων ευρώ
Χειροπέδες σε 52χρονο πρώην υπάλληλο ψαραγοράς για κλοπή πέραν των 37 χιλιάδων ευρώ
Πήγαν να ληστέψουν πολυκατάστημα, δεν τα κατάφεραν και επιχείρησαν να φύγουν από την Κύπρο
Αντίδραση Αθήνας για το «Μακεδονία» της Σιλιάνοφσκα-«Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών»
Εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών σε βοηθητική οικία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 25χρονος
Προανήγγειλε διυπουργική σύσκεψη για Εθνική Στρατηγική για ορεινές κοινότητες ο Ιωάννου
Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας
Τα ρίχνει στη μητέρα ο πατέρας στη Βραυρώνα-«Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος»
Ν. Χριστοδουλίδης: Να ξεκαθαρίσω ότι λύση δύο κρατών, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς
Ν. Παπαδόπουλος: Κάποιοι έχουν προδιαγράψει την ήττα μας, ψήφος στο ΔΗΚΟ δεν είναι χαμένη ψήφος