Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αγρυπνία υπό το βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα (pics)

  01/12/2020 21:10
Αγρυπνία υπό το βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα (pics)

Αγρυπνία υπό το βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα (pics)

  01/12/2020 21:10

Η αγρυπνία που κάλεσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στην Ορούντα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας, για τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, πιστοί προσήλθαν στην αγρυπνία για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία, ενώ ορισμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητροπολίτη και πήγαν στο Μοναστήρι με μαξιλάρια και κουβέρτες για να διανυκτερεύσουν εκεί, δια τον λόγο του ότι μετά τις 21:00 δεν θα μπορούσαν να αποχωρίσουν μέχρι τις 5:00, αφού υπάρχει το κέρφιου στην κυκλοφορία. 

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στον εκκλησιασμό που τελέστηκε στην Ορούντα, την περασμένη Κυριακή και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα αυτοπροστασίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί έξι πρόσωπα, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα σχετικά βίντεο, ώστε να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι πιστοί που παρευρέθηκαν στη λειτουργία και δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί πιστοί βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην υπό ανέγερση εκκλησία του Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα, όπου τελέστηκε η λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Οι πιστοί βρίσκονταν ο ένας δίπλα από τον άλλο, χωρίς μάσκες, στο προαύλιο της εκκλησίας για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας