Αγρυπνία υπό το βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα (pics)

Η αγρυπνία που κάλεσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στην Ορούντα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας, για τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, πιστοί προσήλθαν στην αγρυπνία για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία, ενώ ορισμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητροπολίτη και πήγαν στο Μοναστήρι με μαξιλάρια και κουβέρτες για να διανυκτερεύσουν εκεί, δια τον λόγο του ότι μετά τις 21:00 δεν θα μπορούσαν να αποχωρίσουν μέχρι τις 5:00, αφού υπάρχει το κέρφιου στην κυκλοφορία. 

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στον εκκλησιασμό που τελέστηκε στην Ορούντα, την περασμένη Κυριακή και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα αυτοπροστασίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί έξι πρόσωπα, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα σχετικά βίντεο, ώστε να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι πιστοί που παρευρέθηκαν στη λειτουργία και δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί πιστοί βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην υπό ανέγερση εκκλησία του Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα, όπου τελέστηκε η λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Οι πιστοί βρίσκονταν ο ένας δίπλα από τον άλλο, χωρίς μάσκες, στο προαύλιο της εκκλησίας για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών