Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα εποχή για το ΓεΣΥ-Στο σύστημα κι άλλες υπηρεσίες, τι θα προσφέρεται

  01/12/2020 07:07
Νέα εποχή για το ΓεΣΥ-Στο σύστημα κι άλλες υπηρεσίες, τι θα προσφέρεται

Νέα εποχή για το ΓεΣΥ-Στο σύστημα κι άλλες υπηρεσίες, τι θα προσφέρεται

  01/12/2020 07:07
Νέα εποχή από σήμερα το Γενικό Σύστημα Υγείας, αφού εντάσσονται σε αυτό οι υπηρεσίες της προληπτικής οδοντιατρικής και των εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών για τα επαγγέλματα Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Λογοπαθολόγων, Κλινικών Ψυχολόγων και Κλινικών Διαιτολόγων.

Ήδη άρχισαν να εγγράφονται στο σύστημα επαγγελματίες υγείας από τις νέες ειδικότητες με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, να συστήνει υπομονή μέχρι να ενταχθούν και άλλοι στο ΓεΣΥ. «Αρχισαν ήδη να εγγράφονται επαγγελματίες, γίνεται επεξεργασία αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να υπάρξει ένας ικανός αριθμός που να διασφαλίζει επιλογές για τους δικαιούχους», ανέφερε στον REPORTER o διευθυντής του ΟΑΥ Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.  

Ποιες υπηρεσίες θα προσφέρονται
Για τους οδοντίατρους, η επίσκεψη μέσω του ΓεΣΥ θα αφορά σε δωρεάν καθαρισμό δοντιών, μία φορά ετησίως. Για τις υπόλοιπες ειδικότητες, ο δικαιούχος του ΓεΣΥ, θα καταβάλλει συμπληρωμή για κάθε επίσκεψη.
 
 
Ο Παγκύπριος Οδοντιατρικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους δικαιούχους του ΓεΣΥ για τις οδοντιατρικές υπηρεσίες υγείας που θα ισχύουν από σήμερα.
 
Ηλικία 0-4 ετών:
Μία επίσκεψη τον χρόνο για έλεγχο της στοματικής κοιλότητας και ενημέρωση του γονέα/κηδεμόνα για τη σωστή στοματική υγιεινή, τις σωστές διατροφικές συνήθειες του παιδιού, την αποφυγή της τερηδόνας, τις στοματικές συνήθειες (θηλασμός δακτύλου, πιπίλας, κ.λπ.) και την αντιμετώπισή τους.
 
Ηλικία 4-6 ετών:
Μία επίσκεψη τον χρόνο για αποτρύγωση (καθαρισμός), έλεγχο στοματικής κοιλότητας και ενημέρωση του κηδεμόνα για την σωστή στοματική υγιεινή, τις σωστές διατροφικές συνήθειες του παιδιού, την αποφυγή της τερηδόνας, τις στοματικές συνήθειες (θηλασμός δακτύλου, πιπίλας, κλπ) και την αντιμετώπιση τους.
 
Ηλικία 6-12 ετών:
Μία επίσκεψη τον χρόνο για αποτρύγωση, φθορίωση και έλεγχο της στοματικής κοιλότητας.
 
Ηλικία 12 ετών και άνω (συμπεριλαμβανομένων και των ενηλίκων):
Μία επίσκεψη τον χρόνο για αποτρύγωση και έλεγχο της στοματικής κοιλότητας.
 
 
Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας
Υπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες φυσιοθεραπείας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπείας σε ατομικό επίπεδο.
 
Πρόσβαση στις υπηρεσίες φυσιοθεραπείας: Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακής υπηρεσίες φυσιοθεραπείας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που επιλέγηκαν και εφόσον ισχύει μια από τις διαγνώσεις που αναφέρονται στους πίνακες διαγνώσεων για παραπομπή σε φυσιοθεραπευτή ενηλίκων και παιδιών (οι πίνακες διαγνώσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ).
 
Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον φυσιοθεραπευτή που θέλουν να επισκεφθούν από τον κατάλογο φυσιοθεραπευτών που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   

Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών φυσιοθεραπείας ανά διάγνωση, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα για τη συγκεκριμένη  διάγνωση θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες φυσιοθεραπευτή και θα είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.      
 
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή δέκα (10) ευρώ για κάθε συνεδρία με φυσιοθεραπευτή.
Οι ιατροί που παραπέμπουν σε υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας είναι : ΠΙ Ενηλίκων, ΠΙ Παιδιών (Παιδίατροι), Αιματολογία, Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Χειρουργική/Γαστρεντερική Χειρουργική, Γηριατρική, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία Νεογνών, Εξειδίκευση στην Λοιμωξιολογία, Εξειδίκευση στην Παιδονευρολογία, Καρδιολογία, Μαιευτική-Γυναικολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Νεφρολογία, Ορθοπεδική, Παθολογία, Παθολογική Ογκολογία, Παιδιατρική, Παιδοκαρδιολογία, Πλαστική Χειρουργική, Πνευμονολογία-Φυματολογία, Ρευματολογία, Στοματογναθοπροσωποχειρουργική, Τραυματολογία, Φυσική Ιατρική και αποκατάσταση, Χειρουργική Αγγείων, Χειρουργική Θώρακος/Καρδιοχειρουργική, Χειρουργική Παίδων και Ωτορινολαρυγγολογία.
 
Εξωνοσοκομειακές Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας
Υπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες νοσηλευτικής ψυχικής υγείας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες στήριξης, θεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και υπηρεσίες κατ’ οίκον.
 
Πρόσβαση στις υπηρεσίες Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας:  Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες νοσηλευτικής ψυχικής υγείας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που αναφέρονται πιο κάτω.
 
Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον πάροχο από τον οποίο επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες από τον κατάλογο παρόχων που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   
 
Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών νοσηλευτικής ψυχικής υγείας, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες νοσηλευτικής ψυχικής υγείας και θα είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.      
 
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή έξι (6) ευρώ για κάθε συνεδρία με νοσηλευτή ψυχικής υγείας.
 
Ειδικοί ιατροί που παραπέμπουν σε Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας: Εξειδίκευση στην Παιδονευρολογία, Νευρολογία, Παιδιατρική, Παιδοψυχιατρική, Ψυχιατρική. Σημειώνεται ότι οι Προσωπικοί Ιατροί δεν παραπέμπουν σε υπηρεσίες νοσηλευτικής ψυχικής υγείας.  
 
Εξωνοσοκομειακές Υπηρεσίες Κλινικής Ψυχολογίας
Yπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες κλινικής ψυχολογίας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες εξειδικευμένης αξιολόγησης, ψυχολογικές παρεμβάσεις διάγνωσης και θεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. 
 
Πρόσβαση στις υπηρεσίες Κλινικής Ψυχολογίας: Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες κλινικής ψυχολογίας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που αναφέρονται πιο κάτω και εφόσον ισχύει μια από τις διαγνώσεις που αναφέρονται στους πίνακες διαγνώσεων για παραπομπή σε κλινικό ψυχολόγο ενηλίκων και παιδιών (οι πίνακες διαγνώσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ). 
 
Οι δικαιούχοι, εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον κλινικό ψυχολόγο που επιθυμούν να επισκεφθούν από τον κατάλογο κλινικών ψυχολόγων που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   

Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών κλινικής ψυχολογίας ανά διάγνωση, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα για τη συγκεκριμένη  διάγνωση θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες κλινικού ψυχολόγου και θα είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.      
 
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή δέκα (10) ευρώ για κάθε συνεδρία με κλινικό ψυχολόγο.
 
Ιατροί που παραπέμπουν σε Υπηρεσίες Κλινικής Ψυχολογίας: Προσωπικός Ιατρός για Ενήλικες, Προσωπικός Ιατρός για Παιδιά (Παιδίατρος), Γαστρεντερολογία, Γηριατρική, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία, Εξειδίκευση στην Παιδονευρολογία, Ιατρική Γενετική, Καρδιολογία, Μαιευτική-Γυναικολογία, Νευρολογία, Νεφρολογία, Ουρολογία, Παθολογία, Παθολογική Ογκολογία, Παιδιατρική, Παιδοψυχιατρική, Φυσική ιατρική και αποκατάσταση, Χειρουργική Θώρακος/Καρδιοχειρουργική και Ψυχιατρική
 
Κατ΄οίκον Υπηρεσίες Κοινοτικής Νοσηλευτικής
Υπηρεσίες που καλύπτονται: Κατ΄οίκον υπηρεσίες κοινοτικής νοσηλευτικής.

Πρόσβαση σε κατ' οίκον υπηρεσίες κοινοτικής νοσηλευτικής:  Η πρόσβαση σε κατ’ οίκον υπηρεσίες γενικής νοσηλευτικής θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από ΠΙ ή ΕΙ και παρέχεται σε δικαιούχους που έχουν καταχωρηθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς ως «κατακεκλιμένοι» δικαιούχοι.

«Κατακεκλιμένος» δικαιούχος είναι αυτός που λόγω διαπιστωμένων σοβαρών προβλημάτων υγείας επιβάλλεται όπως οι υπηρεσίες φροντίδας υγείας του παρέχονται κατ’ οίκον.

 Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον πάροχο που επιθυμούν να τους παρέχει υπηρεσίες κατ’οίκον από τον κατάλογο παρόχων που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού. 
  
Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών κατ’οίκον υπηρεσιών γενικής νοσηλευτικής ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε κατ’ οίκον υπηρεσιών γενικής νοσηλευτικής και θα είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.  
    
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή έξι (6) ευρώ για κάθε συνεδρία κατ’ οίκον νοσηλευτικής.
 
Εξωνοσοκομειακές Υπηρεσίες Εργοθεραπείας
Yπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες εργοθεραπείας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες αξιολόγησης, θεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και υπηρεσίες κατ' οίκον. 
 
Πρόσβαση στις υπηρεσίες Εργοθεραπείας: Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες εργοθεραπείας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που αναφέρονται πιο κάτω και εφόσον ισχύει μια από τις διαγνώσεις που αναφέρονται στους πίνακες διαγνώσεων για παραπομπή σε εργοθεραπευτή ενηλίκων και παιδιών (οι πίνακες διαγνώσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ).

Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον εργοθεραπευτή που επιθυμούν να τους παρέχει υπηρεσίες από τον κατάλογο εργοθεραπευτών που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   

Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών εργοθεραπείας ανά διάγνωση, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό συνεδριών ανά διάγνωση που καλύπτει το Σύστημα, θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες εργοθεραπείας και θα είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.
 
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή δέκα (10) ευρώ για κάθε συνεδρία με εργοθεραπευτή.

Ειδικοί ιατροί που παραπέμπουν σε Υπηρεσίες Εργοθεραπείας: Γενική Χειρουργική, Γηριατρική, Ειδικός Ιατρός-Παιδιατρική, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία Νεογνών, Εξειδίκευση στην Παιδονευρολογία, Ιατρική Γενετική, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Ορθοπεδική, Οφθαλμολογία, Παθολογία, Παθολογική Ογκολογία, Παιδοψυχιατρική, Πλαστική Χειρουργική, Πνευμονολογία-Φυματιολογία, Ρευματολογία, Τραυματολογία, Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση, Χειρουργική Θώρακος/Καρδιοχειρουργική, Χειρουργική Παίδων,  Ψυχιατρική, Ωτορινολαρυγγολογία.
 
Σημειώνεται ότι οι Προσωπικοί Ιατροί δεν παραπέμπουν σε υπηρεσίες εργοθεραπείας. 
 
Εξωνοσοκομειακές Υπηρεσίες Κλινικής Διαιτολογίας
Υπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες κλινικής διαιτολογίας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες διατροφικής αξιολόγησης, διάγνωσης, παρέμβασης και στόχων.

Πρόσβαση στις υπηρεσίες Κλινικής Διαιτολογίας: Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες κλινικής διαιτολογίας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που αναφέρονται πιο κάτω και εφόσον ισχύει μια από τις διαγνώσεις που αναφέρονται στους πίνακες διαγνώσεων για παραπομπή σε κλινικό διαιτολόγο ενηλίκων και παιδιών (οι πίνακες διαγνώσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ).

Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον κλινικό διαιτολόγο που θέλουν να επισκεφθούν από τον κατάλογο κλινικών διαιτολόγων που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   

Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών κλινικής διαιτολογίας ανά διάγνωση, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα για τη συγκεκριμένη  διάγνωση, θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες κλινικού διαιτολόγου και θα είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.

Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή δέκα (10) ευρώ για κάθε συνεδρία με κλινικό διαιτολόγο.

Ειδικοί ιατροί που παραπέμπουν σε Υπηρεσίες Κλινικής Διαιτολογίας: Αιματολογία, Αλλεργιολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Χειρουργική/Γαστρεντερική, Γηριατρική, Ενδοκρινολογία, Ιατρική Γενετική, Καρδιολογία, Μαιευτική-Γυναικολογία, Νευρολογία, Νεφρολογία, Παθολογία, Παθολογική Ογκολογία, Παιδιατρική, Παιδοκαρδιολογία, Παιδοψυχιατρική, Χειρουργική Παίδων, Ψυχιατρική και Ωτορινολαρυγγολογία.

Σημειώνεται ότι οι Προσωπικοί Ιατροί δεν παραπέμπουν σε υπηρεσίες κλινικής διαιτολογίας. 

Εξωνοσοκομειακές Υπηρεσίες Λογοθεραπείας
Yπηρεσίες που καλύπτονται: Εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες λογοθεραπείας οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπείας σε ατομικό επίπεδο.

Πρόσβαση στις υπηρεσίες λογοθεραπείας: Η πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες λογοθεραπείας θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από τις ιατρικές ειδικότητες που αναφέρονται πιο κάτω και εφόσον ισχύει ένα από τα συμπτώματα/διαγνώσεις που αναφέρονται στους πίνακες συμπτωμάτων για παραπομπή σε λογοθεραπευτή (οι πίνακες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ).
Οι δικαιούχοι,  εφόσον εξασφαλίσουν παραπεμπτικό, επιλέγουν τον λογοθεραπευτή που επιθυμούν να επισκεφθούν από τον κατάλογο λογοθεραπευτών που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και προβαίνουν στη διευθέτηση ραντεβού.   

Σημειώνεται ότι το ΓεΣΥ θα καλύπτει συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό συνεδριών λογοθεραπείας ανά σύμπτωμα, ανά δικαιούχο, ανά έτος. Για το μέγιστο αριθμό επισκέψεων που καλύπτει το Σύστημα για το συγκεκριμένο σύμπτωμα θα ενημερώνει ο ιατρός ο οποίος θα παραπέμπει σε υπηρεσίες λογοθεραπευτή και θα είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ.
   
Καταβολή συμπληρωμής: Ο δικαιούχος καταβάλει συμπληρωμή δέκα (10) ευρώ για κάθε συνεδρία με λογοθεραπευτή.

Ειδικότητες Ειδικών Ιατρών που δύναται να παραπέμπουν σε Λογοπαθολόγο: Γαστρεντερολογία, Γηριατρική, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία, Εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία Νεογνών, Ιατρική Γενετική, Νευρολογία, Παθολογία, Παιδιατρική, Παιδοψυχιατρική, Πνευμονολογία, Στοματογναθοπροσωποχειρουργική, Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση, Ψυχιατρική και Ωτορινολαρυγγολογία.

Σημειώνεται ότι οι Προσωπικοί Ιατροί δεν παραπέμπουν σε υπηρεσίες λογοπαθολογίας.

Ολοκληρώνεται με την ένταξη ιδιωτικών ΤΑΕΠ, η β΄φάση
Η δεύτερη φάση του Γενικού Σχεδίου Υγείας, που θα σημαίνει πλέον και την πλήρη εφαρμογή του, ολοκληρώνεται με την ένταξη των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, που εκτιμάται πως θα γίνει τέλη του Δεκέμβρη με αρχές του 2021. Ο στόχος του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, είναι να ενταχθεί ένα ΤΑΕΠ σε κάθε πόλη.
 
Αυτή τη στιγμή ο ΟΑΥ βρίσκεται σ προχωρημένες διαβουλεύσεις με το Απολλώνειο στη Λευκωσία, το Mediterranean στη Λεμεσό, το νοσηλευτήριο Άγιος Ραφαήλ στην Λάρνακα και το NAPA Olympic, στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Διαβουλεύσεις που δεν καρποφόρησαν έγιναν και με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο, το οποίο αποφάσισε πως θα προχωρήσει σε κλείσιμο του τμήματος πρώτων βοηθειών.

«Μέσα της εβδομάδας θα τελειώσουμε τη διαβούλευση μαζί τους και την Πέμπτη θα ενημερώσουμε το Διοικητικό μας Συμβούλιο και αναλόγως, θα προχωρήσουμε με ανακοινώσεις», σημείωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Το σύστημα, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΟΑΥ, ομαλοποιείται όσο περνά ο καιρός. «Εάν συγκρίνουμε το σύστημα με την 1 Ιουνίου του 2019 που ξεκίνησε, είτε είναι καταχρήσεις, είτε είναι σύστημα πληροφορικής, είτε πληροφόρηση υπάρχει μια σημαντική βελτίωση. Φυσικά δεν φτάσαμε στο τέλος, υπάρχουν διάφορες καταχρήσεις και παίρνουμε μέτρα, είμαστε όμως πιστεύω σε καλό δρόμο. Βλέπουμε και τους όγκους στο σύστημα, βλέπουμε ότι τους τελευταίους ένα με δύο μήνες άρχισαν να σταθεροποιούνται».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας