Σάββατο 17 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς-Το ευχαριστώ Προέδρου και Ιωάννου

  06/03/2021 11:58
Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς-Το ευχαριστώ Προέδρου και Ιωάννου

Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς-Το ευχαριστώ Προέδρου και Ιωάννου

  06/03/2021 11:58

Τους 100,000 εμβολιασμούς έχει αγγίξει η Κύπρος, με τον υπουργό Υγείας να παρουσιάζεται ικανοποιημένος και ταυτόχρονα συγκρατημένος.

Σε γραπτή του ανακοίνωση, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς και όπως τόνισε χάρη στα εμβόλια εκατοντάδες ζωές σώζονται και χιλιάδες άνθρωποι αποφεύγουν τη νόσηση.

«Ευχαριστώ τους πολίτες που προσέρχονται με μεγάλη προθυμία. Αλλά και τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που ακούραστα προσφέρουν, χέρι με χέρι, ελπίδα στους συνανθρώπους τους».

Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται κάθε εβδομάδα, πρόσθεσε ο υπουργός. «Υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσουμε και το υπάρχον χρονοδιάγραμμά μας. Οι καλές επιδόσεις της χώρας μας στην πανδημία θα συνεχιστούν φέρνοντας πιο κοντά το τέλος της περιπέτειας».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε πως «σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας αλλά και εγρήγορσης. Συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια. Αντιλαμβάνομαι την κούραση. Μέχρι όμως να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πρέπει να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε ζωές και να διατηρήσουμε τις αντοχές του Συστήματος Υγείας. Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε».

«Μεγαλώνει η ελπίδα επιστροφής στην κανονικότητα»

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ανακοίνωση ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100.000 εμβολιασμούς ανέφερε πως μεγαλώνει η ελπίδα για επιστροφή στην καθημερινότητα.

«Σήμερα αγγίζουμε τους 100 χιλιάδες εμβολιασμούς. Η ασπίδα προστασίας μεγαλώνει και μεγαλώνει μαζί της και η ελπίδα για επιστροφή στην καθημερινότητα μας με ασφάλεια» αναφέρει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιστήμονές μας, στους ανθρώπους που οργάνωσαν και εφαρμόζουν το πιο μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που εμπιστεύονται την επιστήμη και αγκαλιάζουν το πρόγραμμα» σημειώνει.

«Εμβολιαζόμαστε, μειώνουμε την διασπορά, συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας