Τετάρτη 21 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εμβολιασμοί από κινητή μονάδα θα διενεργηθούν σε άτομα άνω των 65 ετών στην Αθηένου

  05/03/2021 08:59
Εμβολιασμοί από κινητή μονάδα θα διενεργηθούν σε άτομα άνω των 65 ετών στην Αθηένου

Εμβολιασμοί από κινητή μονάδα θα διενεργηθούν σε άτομα άνω των 65 ετών στην Αθηένου

  05/03/2021 08:59

Κινητή μονάδα θα κάνει αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου στην Αθηένου, εμβολιασμούς σε 230 άτομα άνω των 65 ετών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Υγείας, εισάκουσε αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιαστούν εναντίον του κορωνοϊού, διαμένουν στην ακριτική Αθηένου και δυσκολεύονται να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων. Το Υπουργείο διευθέτησε όπως αύριο Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα εμβολιασμός 230 κατοίκων του Δήμου, ηλικίας 65 ετών και άνω με το εμβόλιο της εταιρείας ASTRA ZENECA».

Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και έχουν ενημερωθεί για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο».

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς «ο οποίος έκανε όλες τις ενέργειες με το Υπουργείο Υγείας για τον αυριανό εμβολιασμό, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας  Όλγα Καλακούτα. Η κ. Καλακούτα κατανόησε το πρόβλημα με τη μετακίνηση των Αθηενιτών και ενέκρινε όπως επαναληφθεί ο συγκεκριμένος εμβολιασμός στην Αθηένου».

Ο Δήμαρχος «ευχαριστεί επίσης όλους τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την  Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας - Αμμοχώστου, τους δύο Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας